Se otthon nincs meg a családi béke (anyós+kutyája) se a munkahelyeden nincs meg az összhang és a békés összetartozás.
de nálunk a nyelvtant szarul is tanították, (központilag volt szarul szerkeztve a tananyag) meg pont abban a korban voltunk amikor ez nem annyira érdekelt bennünket átlag diákokat.
Tény, hogy sok olvasással lehet fejlődni nyelvtani helyességben, főleg a rendhagyók tekintetében. Ma már hozzávetőleg keveset olvas egy átlag ember.
Én gyerek koromtól fiatal kamasz koromig sokat olvastam. Aztán később erre nem volt már időm mert a suli mellett dolgoztam. Aztán most már lenne rá jobban időm, most meg már egyszerűen türelmetlen vagyok hozzá.
Pedig nem felejtem el, milyen élmény volt az amikor egy könyvet nem lehetett lerakni. Volt, hogy az utolsó 200 oldalt egybehúztam egész éjszaka olvastam pont befejeztem mire indulnom kellett.
Ha saját magamat osztályoznom kellene, mondjuk egy stabil 3-ast adnék magamnak, az kb. fedné a valóságot. Persze vannak üzleti levelezések, hatósági levelezéseg, szolgáltatókkal történő levélváltások ahol próbál az ember egy kicsit odafigyelni, hogy azért nagyjából jó legyen. Pl., hogy itt, hogy sikerül a helyesírásom, hát pont lesz.rom
Azért szeretek az explólerrel bejönni ide, mert azon nincs vagy csak nálam nincs beállítva rajta ez az automatikus hibajavító, hogy aláhúzogassa pirossal a hibákat. Na így nem vesz rá a kényszer, hogy visszalépegessek azt javítgassam a hibáim mert hát itt minek
Nektek?
kiqrt hejesírás elenörzö kivolt kappcsolva a gogléban
bekappcsolltam mosmá huzza a pirossat
Sajna, mind meghülyülünk előbb-utóbb, ezért én próbálok az ilyenekkel türelmes lenni, hátha velem is azok lesznek majd
és az is lehet, hogy nemsoká
"Nincs tartásom, megalkuvó vagyok" Igen lehetőség szerint kerülöm a konfliktust semmi szükségem nincs rá.