Az utaknak örülünk
Az,hogy ez a saját portán keresztül megy annak nem
Annak sem, hogy kieső hasznot nem fizetnek és annak sem, hogy ha kifizetnek csak piaci árat kapunk a területért.
A nyomvonal felvásárlása az útépítés pici töredéke
De nem elvesznek ha ellenkezel eltaposnak csak,hogy minél töbett lophassanak.
ezzel rágod már a fülem évek óta
én nem akakrok 500 mrd-ot 10 év alatt
Szerintem is rendbe van minden a ner környékén azt jó van úgy minden ahogy csinálnak.
amit önként és dalolva fox megtenni
mert ha nem közelről a durvasörét egy nagy lyukat üt.
Mert most velünk az állam ezt csinálja. Egy közeli példa a sok millióból.
Kecskeméti elekrülő bővítésekor (tavalyi év) az úthoz kisajátított területeket nem kártalanították a tulajdonosknak.
Alakítottak egy pertársaságot és a magyar állam ellen elveszítették a pert. Olyan mintha a szaros udvarodra mondjuk építenének közérdekből egy játszóteret. Nem, hogy bele sem szólhatsz, hogy oda te nem akarod
még ki sem fizetik a porta árát.
Azt én még szerencsés vagyok. Van az erdő olyan szakaszában amikor 10 évig sem kell belemenni. Akinek a szántóját vagy a gyümölcsösét vágták ketté annak évente kell legalább 10 szer rámenni a területre na annak az igazi szopás
Így karácsony alkalmából megelőlegezem neked a 8-ik helyet
Amit írsz, azt amúgy értem, a jelenséget ismerem, az odavezető utat nem vágom. Megkínálnak egy munkával, kiszámolom/tudom, hogy norma szerint mis a munkadíj. Ha nagyon kell a munka, akkor egy kicsit engedek belőle, de soha nem úgy, hogy éppen elég legyen a munkabérre, mert akkor már el sem vállalom. Pl. ezért sem vagyok már vállalkozó egy ideje. A jól fizető munkákra a generálkivitelezőnek megvan az embere, oda bekerülni nem egyszerű. Kutyaól építés meg egyszerűen nem éri meg. Gyengébb minőség meg a garancia miatt problémás. Persze akinek elég vastag bőr van a képén, az mindent és mindenhogyan. Én nem, inkább váltottam.