Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Körben áll egy kislányka... 😂
Már csak a lánc van rossz helyen 😀
lánc-lánc eszterlánc 😅
Fontos embernek kijár a védelem.
Ja az egyik már volt 😅
Ha ezt talicskával kellene feltologatni a födémig na az lenne a betonozás 😅 az, hogy nyomkodtok pár gombot meg húzogattok néhány kart nem izzadtok meg 😅
Nemtudom mi a legmagasabb nekik, kéthete mikor égett a tizedik itt Győrben , két kosaras is volt amiről oltották ! Sőt , az volt érdekes , hogy a kosár milyen kibaszott gyorsan ment fel a tizedik emelethez ! Nem szívesen álltam volna bennük a csővel a kezembe ! Még tíz kézzel kapaszkodtam volna ! 🧐
https://www.facebook.com/reel/1048504834110433
Pokoli torony? 😆
Gyerekként láttam ezeket a moziban, akkor nagy durranás volt itt a szocializmusban 😁 Airport, Poseidon... az Alien kicsit később jött...
Nem tudom, de mintha régebben láttam volna erről egy oktatófilmet. Asszem a Steve McQueen meg a Paul Newman is játszott benne. :D
Nálunk van olyan eszközük ami felér. Elvileg pont akkorát vettek anno ami a város legmagasabb épületére felér.
A tűzoltók meddig bírnak felérni, oltani? Ugyan nem tőled kéne ezt kérdezni csak gondoltam a polémia folytonosságát nem szakítanám meg. 😁
Annyi a tízes ,a 36-ossal felérek a tetejére és igen , a vízet is kitudja nyomni ! 😏
Az nem áll ki a földből. Viszont többségük magasföldszintes, a liftgépházzal simán 40.