sztem nagyon ütős lenne
valami üvegszálas anyagra gondoltam(üveggyapot) ha valaki tud ajánlani valamit ami hasonlo és könnyü vele dolgozni az válaszoljon!köszi
Fényezés: Gyöngyház fehér alapon baba kék (#00BBFF környéki szín) minta. Gondoltam tappancsokra, szolid nonfiguratív mintára (ilyesmire http://farm1.static.flickr.com...) vagy valami kreatív (ugyanakkor egyszerű, megvalósítható) mintára. Másrészt meg gondoltam ugyan így fehér alapon narancs mintával ha megoldható mindkettő jó lenne. :)
Felnik: Felniknek is jó lenne ha fehérek lennének, nyílván a minta színű felni csíkkal.
Fejidom: Az első lámpát le kéne kapni róla, a műszerfalat kicsit beljebb hozni, hogy felférjen egy Street Fighter fejidom. Csatolok pár fejidomot, de ha valakinek van más ötlete, szívesen fogadom más fejidommal is.
Sárvédő: A hátsó sárvédőt le kéne kapni.
Idom: Ha nem nagy kérés, kéne rá dobni idomot (csatolok képet) és azzal is lefényezni. Sajnos nem találtam normális méretű balos idomot, csak jobbost, szal töltöttem fel direkt egy jobbos képet a mociról.
Tükrök, indexek: A tükröket egyszerűen le kéne vágni az SF változatról, sőt az indexeket is le lehetne kapni.
Szóval összefoglalva, a balos képet kéne megcsinálni SF-re a jobbost pedig idomosra, mivel csak ahhoz találtam idomot. Mindkét fajtából kéne egy fehér+baba kék és egy fehér + naracs fényezés. A többi változtatás mind2re érvényes. Azt hiszem egyenlőre ennyi. :) Ha egyéb ötletetek van, szívesen fogadom azt is. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Előre is köszönöm szépen! Széles utat!