Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igénytelen tulaj.
Hat,most jol jott ez a baromsag.
Vaszeg nem az elso.
Ekkora egy baromságot amiről ez beszél,vezérléscserénél főtengelycsapágy ellenőrzés 🤣
Vezerlescsere es csapagysor ellenorzes?Huhh ez egy nemet premium.Bmw-nel meg aszondom ok,ketezres cr nel?Mé.....

https://www.facebook.com/share/v/1D8eTzyWgv/
Addig amig nem a te pénzed es autod.Amugy ez arthat az üzletnek is,nem csak egy ipse hoz be jarmuvet kulfoldrol.
ezeknek az nkh-s videóknak a legnagyobb a nézettsége. Szerintem ezért más pénze és autója simán beáldozható 😅
Nem.
én azt gondolom a honosítás java részét nem ő intézi, csak a problémás eseteket
aztán a problémás eset akkor is hogy egy kis hasznot ha nem sikerül
Nem erted mi?
Van egy ügyfele a kopasznak.Fizet neki nem keveset hogy honositsa a jarművet amit vett.Annak aki fizet az az elvárása hogy a jarmu minnél gyorsabban es gond nélkul tudja használni.Nem az hogy egy dzsihad részeként honapokat álljon.
Ha van a kopasznak egy saját verdája,felőlem addig jatszadozhat az nkh-val amig akar,annyi videoval amennyit bir.Meg meg is nézem oket.
Mas faszával ne verje a csalánt.
Remélem világos?
Annyiban hülyék, hogy nem tudják, hogy hogyan lehet a kellemetlen frátereknek betartani. Ebbe beletartozik az is, ha minden jó, akkor tovább kell várni. Előbb-utóbb mindenki hibázik.
Most ugye azt kérdezed, hogy ki ütött először. 😆 Ha az nkh sok nem lettek volna hülyék akkor ügy se lenne, mert tették volna a dolgukat. 😅
Akkor pontosabban fogalmazok: olyan a természete amilyen, megpróbálnak viszonzásképpen fogást találni rajta, csak hát hülyék és nem tudnak.
Szerintem nem így van mert beperelte őket néhány pert meg is nyert ellenük. Félnek már a faszitól mint ördög a tömjénfüsttől. 😆
Abban majdnem biztos vagyok, hogy a történet nem ott és azzal kezdődött. Gondolom, a faszkalap nepper arcoskodott/okoskodott valamikor/valamin, berágtak és most mindenben megpróbálják akadályozni.
Amit persze nem mondom, hogy támogatom, de mindig kettőn áll a vásár.
Amúgy ha én az alján minden alkatrészt más színüre festenék akkor is meghúznák?
thx bro
És erről a kopasz tehet, nem az NKH aki beleköt a pirosra festett gyári rugókba.
Nem,a srác csak egy gyors vizsgat es forgalombahelyezest akart,nem egy fél éves ideologiai harcot a kocsijával,ha meg lehet oldani masik teruleti nkh-val.Tuti nem volt a videokban alany.
Altalaban meg se nézem a bibliát,az elemekböl ranézésre kijön hogy mit akar a költő.
Ott asszem az volt hogy az ügyfél akart beleállni lévén ügyvéd és ezen jól megszedi magát.
A másik meg egy ariel atomot akart behozni, ami amúgy legális lett volna, de az NKH-t ilyen apróságok nem érdeklik.
Ahhoz túl tragacs 😆
Majd ha nyugdíjas leszek megcsinálom szépen, vagy majd mellém temetik.
azért mert nem raktál össze olaszt. 🤣 Olasznál 2 évet öregszek a kép alapján próbálok eljutni a célig mert az itiner alapján nem lehet 😅
A lengyel ehhez képest 6 évesnek való kirakó 😅
mivel kis kocka gyerek csak a villany jöhetett számításba
hiába mondtam neki hogy a v8 az v8 a többi meg játékautó
szerintem azzal már keress fel valami közlekedési múzeumot és ajánld fel 😅
oszt milyen kocsit vett a gyerek? Remélem villanyt és védi a környezetét meg a tiszta levegőt(meghajlós)