Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk ha a pereket sorra megnyeri akkor az nkh által kifogásolt hibákat hiába rögzítik okiratba azok nem állják meg a helyüket sőt nagy eséllyel kamuk.
Ezért tud visszanyalni a fagyi. Az elutasítás oka ugyanis blöff.
Maradt meg a hetre a nyomatekra huzas,szij,olajteknő,kipufogo.
Én azt szűröm viszont le, ha az ő kívánalma szerint működne - legyen az bármi - és akkor szeretné. De ezzel nincs egyedül, csak ő irritálóan teszi. A számomra legalábbis.
A minden szarért meg... az elutasítás oka meg MINDEN esetben okmányban rögzített.
Hát én azt szűröm le, hogy ő szeretné ha jó lenne a kapcsolata a hivatalokkal de úgy tűnik nem rajta múlik 😅 Miután minden szarért elzavarták egyszer megunta. Aztán ezek az nkh-s faszok még olyannal sem találkoztak az elmúlt 30 évben, hogy valaki ellentmondjon nekik, hisz ők a hatóság isteneknek hiszik magukat. Aztán mikor visszanyalt a fagyi bekussolt mindenki. Főleg miután minisztériumi szintű találkára hívták a neppert, hogy át kéne nyálazni a 90-es évek jogszabályait milyen ötletei lennének. Nem gondolnám, hogy mostanság nkh-s merne vele baszakodni. Nyilván ha valami jogos azt megbuktatják de a felesleges faszkodások szerintem eltűntek.(kezeit széttáró)
Ilyen nincs,valamit nagyon félrehallottál.
Amúgy alig cserélik a csavarokat ilyenkor a szervizekben, simán visszaküldik a régit.
Ennek a motornak az elődje érzékeny volt erre azt hiszem 2013-ig, ha nem cserélték 200000km-ig a csavarokat akkor hajlamosak voltak leszakadni, kollégám járt így az m5-ön 130-nál 6 éves skodával ilyen motorral, ezután kezdtünk utána olvasgatni és kiderült nem egyedi eset.
Hat,ha csapagyat kell akko dosztmindegy.
Az még hagyján, de a csavarokat cserélni kell.
Milyen jó lesz a dagi haverodnak ha nem fizet előre, mert gondolom akkor - többek között - a teljesítményadót sem fogja előre megfizetni, a gépjárműjét legalább jól kivonják majd a forgalomból és mehet gyalog horgászni.
Én - igaz nem megélhetési szinten - de voltam már ott, illetve nagyon jól látom, hogy hányan szidják-hordják a motor műszaki vizsgáztatása folytán az államit, pedig én csak- és kizárólag oda megyek. persze, lehet mondani, hogy mert éppen itt az ország egyetlen normális vizsgáztatója, de én ebben nem hiszek.
illetve hát... pár éve azért vannak itt csaták, amiben a bármilyen hivatal ügyintézését szidják és én hiába mondom, hogy ha nem is minden nap, de az itteni userek átlagától többet ügyintézek és én nem kifejezetten tudok rosszat írni, ezért én továbbra is állítom, hogy aki a cél érdekében az elvárt minimumot teljesíti és nem ez ego hajtotta baszakodás a mozgatórugó, az sikerrel fog járni.
Az emberek balfaszságát most ne is említsük, jó?
Mert te alapbol felkegyelmu vagy csatornatol petpalackostol,borostol.
akkor legyen úgy
az az újévi fogadalmam hogy nem vitatkozok hülyékkel, most gyakorlok hogy addigra 100%-ban sikerüljön....

én biztos nem fizetnék előre semmiért sem(eddig se tettem) csak akkor ha használatba tudom venni
az előleg rendben van, az kell ahhoz hogy ne járjon rosszul aki intézi
Az nkh tenyleg szarakodik,egy magankiskiralysagnak erzik magukat.
A multbol ittragadt televény.
Tenyleg ki kene ganajozni.
Kár ezen morfondírozni, eleve életszerűtlen a feltételezés a buzi nepper ártatlanságáról a neten láthatóak kapcsán. Ő elvileg ebből él, neki pont létfontosságú, hogy a kapcsolata jó legyen a hivatalokkal. A baszakodás kontraproduktív. Én naponta, de legalábbis hetente intézek ügyeket más hivatalokban, mindenhol máshogy vagy más valakivel, de ha a cél nem az ego fényezése és hogy nézettséget generáljak a neten, hanem az eredeti ügy intézése, akkor bizony van kényszer a normális ügyintézésre. Amit a buzeráns nem tud felmutatni, legalábbis amit megmutat neten. És még egy: eddig mindig csak a nepper állítását láttam, a másik oldalét még nem nagyon, Lehet, hogy volt, de nem láttam.
Azt viszont igen, amikor építette az új telepét és a legelején az alapozásnál ő jól kitalálta, hogy földelőt külön nem épít ki mert az drága, hanem az épület alapjaiban lévő vasbetont használja fel. Van ilyen - ha feltételek adottak és így is tervezik a rendszert, de az kurvaélet, hogy nem úgy, hogy menet közben egy teljesen más rendszerre cseréli a megfelelő végzettségű megrendelő/tulaj. De ez csak offtopik. Arra mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy ezt hogyan legalizálja, elképzelésem van, csak akkor minek baszakodik mással?
Te hogy mindenben mennyire vakon vagy.
Az ő biznisze a videokban nem kereskedes,szolgaltatas.
Arrol kot szerzodest hogy a tulajok parameterei vagy konkret hirdetes alapjan,kimegy,megnezi,elmondja a velemenyet,targyal alkuszik,leszervezi a gyujtofuvart,es ha kell honosit.
Semmit nem kockaztat,foleg nem a sajat penzet.
Van olyan is,de azt nem latod a videokban.
nem ismerem a pénzügyi lehetőségeit, de általában ez a szokás
aki csóró kereskedjen kóbor macskákkal, az autóbiznisz nem való mindenkinek
Szerinted a kopasz behizelezi a tulajnak a rendelesre kert jarmuvet,es all az ő penze honapokig?
Nem egy telepen allo teslarol van szo.
vettünk(mi és a rokonság) pár külföldi kocsit mindig akkor fizettünk amikor átvettük
a legutóbb pár milla át lett utalva előlegként, mert sorba álltak a kocsiért, aztán mondta az ember hogy ha kell utaljunk egy keveset

azért az vicces hogy fikázza mindenki a villanyos kocsit, aztán tizenpár teslát eladtak egy héten belül ahol vettük
Nem védem leszarom,az ügyfél szempontjait tartom fontosnak.
Gondolj bele,kifizeted a teslád mind a 16 milliojat,csak nem kapod meg fél évig mert a bót főnöke celebkedik vele.
Siman haverok es megérted,igy jarsz lazan fél evet az f aszmával,nem gond.
Neki fontos az, hogy szerepelhessen, neki nem kis részben ettől megy az üzlet. Negatív reklám - pozitív reklám, neki egyre megy, csak szerepelhessen. Akkor van reklám. Az, hogy talál a szerencséjére egy rést, ahol tényleg visszás* a helyzet kissé, az csak hab a tortán.
* akik egyeditől eltérőt vagy tényleg problémást akarnak legalizálni
Neked a gödöllői NKH, hogy ennyire véded?
Hat,ezert van alkapotfelmeres,de az elsőnél meg megertenem,de 3x futottak neki,es masik bazist jerdezve naluk sinan atment volna.
Neked fizet a kopasz ugyvedi dijat?
Teljesen világos. Kopasz az úgy ment oda, hogy direkt megbukok a honosításon más kocsijával, hogy szidhassa és perelhesse az NKH-t.