Ne értsd félre nem kötözködni akarok, csak érdekel, h mire írtad!
De lehet tévedek!
hát hol is kezgyem?! nekem is volt DT-m egy 1998-év végi 125-ös, gyönyörű szép állapotban volt, azt hozzá kell füznöm hogy átlagon fellül ment! egy közép időseeb faszitol vettem ő volt a 2-dik tulajdonosa kb 8000 pár száz kilóméter volt benne! Iszonyatossan ment 3-dik fordulaton kuplung használat nélkül sima gáz rántásra kerék volt! most jól el mentem a témától! na! 2,5 évig nyüstöltem nem kegyelmeztem neki voltam vele minden hol ahol csak lenni lehetett vele, már csak nekem volt a bandába ijen kis mocim, de ugyan úgy mentem vele mint a többi haverom! naszoval kapta tőlem az ívet, és mielött eadtam semmi de semmi baja nem volt azon kívül hogy 2-szer kelett első teló szimeringet cserélnem! Blokkhoz nem kelett hozzá nyilnu semennyire! Nekem ojan 6500-7000 körül nyitott a Power és egésszen a 12000-orát kipörögte, de úgy hogy még gyorsult a moci, de az óra az már nem tudott tovább menni! abba az időbe itt erre mifelénk is voltak ienek akik menőztek hogy kinek van a legjobb motorja, engem már akkor nem érdekelt ez, nem az a jó motoros akinek a mocija jó, volt hogy Honda CR 125 ellen gyorsultam, odavertem, Gyorsultam Ford Mondeo 2,2 TDCI ellen is azt is oda vertem, volt egy Gaciva nem tudom mi 200-as azt is levertem, colt egy haverom kihívott egy gyorsulásra akkor kapta zsír ujonnan a Honda NSR-t 2005-ös modelt azt is levertem, na de nem ez a lényege, az a lényeg mindegy mien motorod van tudd kihasználni, és ha az már megvan akkor van az hogy jöhet a váltás! nekem is eljött ez az idő és 1-évvel ezelött megváltam az IMÁDOTT DT-m Től, azóta már egy 2004-es KTM EXC 450-el nyomulok, és bevallom hogy nem tudok sokszor vagy inkább néha ojan iramot, kanyar sebezségez, fékpontokat csinálni vele mint amit a DTM-el megcsináltam, még mindig kell szoknom pedig már majd 1-év eltelt! Szóval nem kell itt veszekedni kinek jobb a motorja! Én bevallom hos az életbe nem vennék Olasz motort!az a lényeg tudd kihasználni, és szeress motorozni! BY all, további szép, és balhé mentes jó motorozást mindenkinek, jöjjön csak a benzin gőz!
amugy jah sebességben nem lehet tolni járo motor nélkül kuplunggal, a régit meg lehetett és furcsa h ezt nem