kicserélték?
. A Bmw-nél a kezdetek óta az első számjegy a széria szám! 1,3,5,6,7,8,. Ami megette van az jelöli a köbcentit, általában, de ez sem mindig igaz...Nem tudom honnan vágtad le hogy ez 320i, mert ugyan mienk volt ez az autó kb 1,5 évig, de csak a forgalmiba volt benne..
Amúgy tényleg 320i volt de fel lett fúrva a motorja 2500cm3-re és kovácsoltvas dugattyúkat kapott, a kompresszió pedig le lett csökkentve 8 Bar-ra. Egy S6 Audi csiga töltötte a motort külső állítású Vesgate szeleppel. Az autóval volt szerencsém "randalírozni", és mondhatom hogy volt egy pár olyan pillanat mikor majdnem az ülésre csokiztam...Amúgy egy Debreceni cég csinálta Demo autónak! Az XXL tuning. A góré autója volt. Még mindig foglalkoznak turbósítással...Bármilyen autót megturbóznak, és úgy hogy az eredeti motorjához már nem is kell nyúlni. Azaz nem kell kov.dugó
Röviden ennyi Nem kamu!
ugy használom hogy állandoan nyitva van csak kis fordulaton gyenge
A túl magas kipufogónyílás, kis fordulaton rontja a nyomatékot, mert túl gyors a gázcsere. A power nem a kipunyílást szűkíti, hanem a magasságát csökkenti (a kettő nem ugyanaz), hogy kis fordulaton megmaradjon a motor nyomatéka.
Csak egy valamit nem értek, hogy lehet egy olyan típusszámú autóba 2.5L-es motor amibe 2.0L van ? Most vagy nem 320(ugye az utolsó 2 szám jelöli a köbcentit, ami jelen esetben 2.0L nek kellene lennie) vagy nem gyári motor van benne
. Ilyenkor erőtlenül pörög fel, az elszegényedő keverék miatt!
.), csak a motor üzeme szempontjából ez nem javasolt. Túl dús ill. túl szegény benzin keveréknél is romlik a hatásfoka. Gondolom rengeteg mérés után jutottak el ehhez a 14,7kg benzin /1kg levegő tömegarányhoz.
Röhejes...Erről beszéltem...
2.5L 24V 320 Ps Wams nélkül.....
Egyébként ugyan ezt mondtam csak közérthetően.