: """kívülről lehet állítani rajta, egy db állító csavar van égen foldön a karbin és azzal a levegő mennyiségén tudsz állítani....""" Na ezennel itt befejeztem...Menjen mindenki a sóhivatalba
"Ha alacsonyról nem húz a moci, valószínűleg túl sok levegő, és túl kevés benzin jut be az alacsony fordulatszámtartományban"
Hmmm érdekes))) Kifelé viszont emelkedik..1.5-és 2.5 fordulat között van általában az optimális beállítás! Ott kell kísérletezni! A beáll. akkor jó:- ha hirtelen gázadásra nem fullad be a motor(nincs benne luk)- hatisztán kiforog, -ha az alapjárati fordulatszámra való visszatérés nem hosszú idejű, mint a videón is hallható! Akkor jó ha majdnem olyan gyorsan esik vissza a fordulat alapjáratra, mint ahogy felpörög... És az ellenőrzés: minden beállítás oké, ha leállítod és utána egy rúgásra gáz nélkül elindul és beáll az előtte beállított alapjárat. Jah CO állítás közben utánállítani az alapjáratnak! Ahogy ígényli, és úgy teszteld! Sok sikert
Na meg a subertű...
, pontosan én sem tudom, de érdemes úgy kezdeni hogy betekered tökig és számolod hogy hányat fordult hány egészet meg esetleg felet, hogy tudd hogy hol volt alapból és azután variálgatsz valamerre attól függően hogy több vagy kevesebb levegő kell neki.
110es hengerhez a karbiban mit alakítsak át? Mekkora fúvóka kéne bele?