Pedig ez a tartó a "gyári" Nemrég egy 8-10 kg-os dinnyét vittem benne (mondjuk az még gurulgatott is ide-oda). Egyes és kettes sebességfokozat plussz bal kézzel hátranyúlva támasztottam a doboz és vártam, hogy mikor szakad le. Izgalmas volt.
Én is Xj 600 S-ről ültem át. Úgy látom neked is szerencsére az erős bukógomba tartód van fent.
Ha a folytószelepszenzor rossz akkor nincs alapjárat, sokat fogyaszt, kormol, de tudsz vele menni. Sokat fog kapni a motor.
Olajat azonnal cseréld le!!!!
Először írok a fórumba egy "04-es FZ6S újdonsült gazdájaként (1 hónapja vettem). 34 éves vagyok, Pest megyében élek. Egy XJ600S Diverson-ról ültem át. Hát van némi különbség a két típus között (Ezzel nem az XJ-t akarom leminősíteni!) Mindjárt lenne is pár kérdésem:
Egyesből kettesbe kapcsoláskor csattanva veszi a sebesességet a motor. Találkozott már más is ezzel a jelenséggel? (Nem volt gyilkolva a gép). A motorban nagyon kevés km van, de az olaj kb egy éves benne.
Olvastam a gyakran előforduló fojtószelep potenciométer meghibásodásról. Ennek mi a tünete, mire kell figyelni?
Olajjal kapcsolatos kérdést szabad feltenni?
Ha a moci 2004-es, akkor nem sok hibája lehet . Ha házhoz mész, látni fogod, hogyan volt "tartva", vagy legalábbis következtethetsz. A km óra állást látni fogod, szervízfüzetet, megkapod. mivel eddig garis volt(?), az előéletnek is utána lehet nézni.
A legsarkalatosabb kérdés a törés kérdése. Az öcsém vett a szezon elején egy CBR600RR-t 2000km-rel, a tulaj által "garantáltan sérülésmentesen". .....Aztán amikor ment reklamálni, a volt tulaj csodálkozott, hisz Ő mindenről adott tájékoztatást !!!!!! Hááááát, nem vagyunk egyformák! Úgyhogy biztos ami nem bizonytalan ! ....meg a rendőr!
Az is kérdéses, hogy közülünk való-e az eladó?! Itt volt-e a portálokon?! Mert itt csak tuti gyerekek vannak!
sziasztok
régóta olvasom a fórumot nagyon tetszik.Én most szeretnék valamikor csatlakozni a a motorosok táorához .Ehhez viszont kell egy motor.Kinéztem magamnak egy 2004-es FZ6S-t. Az lenne a kérdésem mit nézzek meg a motoron mi az ami sérülhet mi az ami elkophat a fazeren?Ha valaki tud valamit légyszi írja meg. Segítségetek előre is köszönöm.
Szia Krisztián !
Na így kerek a történet, ebből adódott a vita már évek óta, kinek elnyekkent kinek nem.
Legalább most már mindenki láthatja milyen is az új gyári öntvény tartó.
Mindíg valami ilyesmire gyanakodtam, hogy módosították, bejött.
A nép nevében köszi Krisztián.
Üdv:
Ferkó
Az 5. képen a sárga tartó alatt lévő hengerecske puha aluból van, ez a hajlító igénybevétel miatt hordósodott, ez engedte valamilyen mértékben hajolni a tartót a vázhoz képest. A mostani gyári tartónak azért tört le (gondolom) ez a henger mert nagyon merev, és ez vette át a hajlító igénybevételt. Vagy ilyesmi........
Kaptam ma egy gyári bukógombát, a műanyag kell róla, de a srác nekem adta a tartóját is. Az én tartóm a sárgás színű, a motorral vettem a yamaha szalonban, még az első darabok között. 2004 decemberben. Látszik, hogy CNC-n marták, sajnos ki próbáltam, nem tört el. A kidolgozásán is látni hogy ez erős, jó minőségű.
A másik, a szürke az a mostani gyári, gagyi alu, ami már akkor is letörik ha álló helyében eldől a motor, látszik hol a gyenge pontja ha a két szürkét összehasonlítjuk. És teszi ezt majd 50 ezer ft-ért. Ezt öntik szerintem, így olcsóbb. Nem értem, hogyan tud ennyi pénzért ilyen gyatra minőséget forgalmazni ez a cég??
ja, betétlapot tudtam volna szerezni mondjuk, de nem volt időm rá. nagyon siettem
igazából új alkatrész nem karcolódott meg amotoron, emiatt sem igyekeztem utána. persze jó lett volna ha a biztosító fizeti a bal oldali "kopóalkatrészeket" (kb 60k), de inkább csak bosszantó a dolog
Ha a folytószelepszenzor rossz akkor nincs alapjárat, sokat fogyaszt, kormol, de tudsz vele menni. Sokat fog kapni a motor.
Olajat azonnal cseréld le!!!!
Először írok a fórumba egy "04-es FZ6S újdonsült gazdájaként (1 hónapja vettem). 34 éves vagyok, Pest megyében élek. Egy XJ600S Diverson-ról ültem át. Hát van némi különbség a két típus között
Egyesből kettesbe kapcsoláskor csattanva veszi a sebesességet a motor. Találkozott már más is ezzel a jelenséggel? (Nem volt gyilkolva a gép). A motorban nagyon kevés km van, de az olaj kb egy éves benne.
Olvastam a gyakran előforduló fojtószelep potenciométer meghibásodásról. Ennek mi a tünete, mire kell figyelni?
Olajjal kapcsolatos kérdést szabad feltenni?
köszi szépen a segítséget remélem hamarosan veletek együtt koptathatom az aszfaltot.Jó motorozást mindenkinek addíg is.
A legsarkalatosabb kérdés a törés kérdése. Az öcsém vett a szezon elején egy CBR600RR-t
Az is kérdéses, hogy közülünk való-e az eladó?! Itt volt-e a portálokon?! Mert itt csak tuti gyerekek vannak!
itt
régóta olvasom a fórumot nagyon tetszik.Én most szeretnék valamikor csatlakozni a a motorosok táorához .Ehhez viszont kell egy motor.Kinéztem magamnak egy 2004-es FZ6S-t. Az lenne a kérdésem mit nézzek meg a motoron mi az ami sérülhet mi az ami elkophat a fazeren?Ha valaki tud valamit légyszi írja meg. Segítségetek előre is köszönöm.
Nézzétek csak mennyibe kerül pénteken a Fazer...
Van valamilyen bevált forrása a fehér - átlátszó index búrának és sárga izzónak?
Üdv. B.
Na így kerek a történet, ebből adódott a vita már évek óta, kinek elnyekkent kinek nem.
Legalább most már mindenki láthatja milyen is az új gyári öntvény tartó.
Mindíg valami ilyesmire gyanakodtam, hogy módosították, bejött.
A nép nevében köszi Krisztián.
Üdv:
Ferkó
A másik, a szürke az a mostani gyári, gagyi alu, ami már akkor is letörik ha álló helyében eldől a motor, látszik hol a gyenge pontja ha a két szürkét összehasonlítjuk. És teszi ezt majd 50 ezer ft-ért. Ezt öntik szerintem, így olcsóbb. Nem értem, hogyan tud ennyi pénzért ilyen gyatra minőséget forgalmazni ez a cég??
A héten átruccanok Bajára. Hol érhetlek el?
igazából új alkatrész nem karcolódott meg amotoron, emiatt sem igyekeztem utána. persze jó lett volna ha a biztosító fizeti a bal oldali "kopóalkatrészeket" (kb 60k), de inkább csak bosszantó a dolog