Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, de nem minden jó ami gyári. A túraplekód az nagyon eltalált darab!
Pedig ez a tartó a "gyári" Nemrég egy 8-10 kg-os dinnyét vittem benne (mondjuk az még gurulgatott is ide-oda). Egyes és kettes sebességfokozat plussz bal kézzel hátranyúlva támasztottam a doboz és vártam, hogy mikor szakad le. Izgalmas volt.
És bocs, de a doboztartód is olyan szégyentáblája a mérnöki tervezésnek mint az új gombatartók. 5 kg terhelhetőség?????
Én is Xj 600 S-ről ültem át. Úgy látom neked is szerencsére az erős bukógomba tartód van fent.
Ha a folytószelepszenzor rossz akkor nincs alapjárat, sokat fogyaszt, kormol, de tudsz vele menni. Sokat fog kapni a motor.
Olajat azonnal cseréld le!!!!
Sziasztok!

Először írok a fórumba egy "04-es FZ6S újdonsült gazdájaként (1 hónapja vettem). 34 éves vagyok, Pest megyében élek. Egy XJ600S Diverson-ról ültem át. Hát van némi különbség a két típus között (Ezzel nem az XJ-t akarom leminősíteni!) Mindjárt lenne is pár kérdésem:
Egyesből kettesbe kapcsoláskor csattanva veszi a sebesességet a motor. Találkozott már más is ezzel a jelenséggel? (Nem volt gyilkolva a gép). A motorban nagyon kevés km van, de az olaj kb egy éves benne.
Olvastam a gyakran előforduló fojtószelep potenciométer meghibásodásról. Ennek mi a tünete, mire kell figyelni?
Olajjal kapcsolatos kérdést szabad feltenni?
hali
köszi szépen a segítséget remélem hamarosan veletek együtt koptathatom az aszfaltot.Jó motorozást mindenkinek addíg is.
Wow! FZ6 sztrítfájter!
Eladó egy hibátlan, jó állapotban lévő FZ6-S kerékmotorpár. Nagyon jó helyen tárolva! Képet küldök róla.
Ha a moci 2004-es, akkor nem sok hibája lehet . Ha házhoz mész, látni fogod, hogyan volt "tartva", vagy legalábbis következtethetsz. A km óra állást látni fogod, szervízfüzetet, megkapod. mivel eddig garis volt(?), az előéletnek is utána lehet nézni.
A legsarkalatosabb kérdés a törés kérdése. Az öcsém vett a szezon elején egy CBR600RR-t 2000km-rel, a tulaj által "garantáltan sérülésmentesen". .....Aztán amikor ment reklamálni, a volt tulaj csodálkozott, hisz Ő mindenről adott tájékoztatást !!!!!! Hááááát, nem vagyunk egyformák! Úgyhogy biztos ami nem bizonytalan ! ....meg a rendőr!
Az is kérdéses, hogy közülünk való-e az eladó?! Itt volt-e a portálokon?! Mert itt csak tuti gyerekek vannak!
A Fazerportálon van erre (az Origoról átvéve) egy cikk.

itt
sziasztok
régóta olvasom a fórumot nagyon tetszik.Én most szeretnék valamikor csatlakozni a a motorosok táorához .Ehhez viszont kell egy motor.Kinéztem magamnak egy 2004-es FZ6S-t. Az lenne a kérdésem mit nézzek meg a motoron mi az ami sérülhet mi az ami elkophat a fazeren?Ha valaki tud valamit légyszi írja meg. Segítségetek előre is köszönöm.
http://www.motorinfo.hu/news.php?nid=5026

Nézzétek csak mennyibe kerül pénteken a Fazer...
Sziasztok!
Van valamilyen bevált forrása a fehér - átlátszó index búrának és sárga izzónak?
Üdv. B.
Szia Krisztián !
Na így kerek a történet, ebből adódott a vita már évek óta, kinek elnyekkent kinek nem.
Legalább most már mindenki láthatja milyen is az új gyári öntvény tartó.
Mindíg valami ilyesmire gyanakodtam, hogy módosították, bejött.
A nép nevében köszi Krisztián.
Üdv:
Ferkó
Az 5. képen a sárga tartó alatt lévő hengerecske puha aluból van, ez a hajlító igénybevétel miatt hordósodott, ez engedte valamilyen mértékben hajolni a tartót a vázhoz képest. A mostani gyári tartónak azért tört le (gondolom) ez a henger mert nagyon merev, és ez vette át a hajlító igénybevételt. Vagy ilyesmi........
Kaptam ma egy gyári bukógombát, a műanyag kell róla, de a srác nekem adta a tartóját is. Az én tartóm a sárgás színű, a motorral vettem a yamaha szalonban, még az első darabok között. 2004 decemberben. Látszik, hogy CNC-n marták, sajnos ki próbáltam, nem tört el. A kidolgozásán is látni hogy ez erős, jó minőségű.

A másik, a szürke az a mostani gyári, gagyi alu, ami már akkor is letörik ha álló helyében eldől a motor, látszik hol a gyenge pontja ha a két szürkét összehasonlítjuk. És teszi ezt majd 50 ezer ft-ért. Ezt öntik szerintem, így olcsóbb. Nem értem, hogyan tud ennyi pénzért ilyen gyatra minőséget forgalmazni ez a cég??
06205799546
Hali Gaga!
A héten átruccanok Bajára. Hol érhetlek el?
Akkor szerinted majd merem dönteni?
Stander vagy mi.
N-en nincs középstandard.
Rakd fel közpsztenderre és reszelővel dolgozd meg körben a gumit. Ha ügyes vagy tudsz csinálni pont olyan kopást, mint Rossinak van egy verseny után.
ja, betétlapot tudtam volna szerezni mondjuk, de nem volt időm rá. nagyon siettem
igazából új alkatrész nem karcolódott meg amotoron, emiatt sem igyekeztem utána. persze jó lett volna ha a biztosító fizeti a bal oldali "kopóalkatrészeket" (kb 60k), de inkább csak bosszantó a dolog