Jó estét mindenkinek!!! Nem akarok nagyképűnek tűnni, de nekem a ts 125-ösöm évek óta igy töltődik. Persze "Ő" még csak 6 volttal. ( u.i: végre ideengedtek a gyermekeim a géphez.) Amúgy mizujs Fézeresek???
Nekem sem volt eddig soha gondom vele, de így például a töltésen kívül más haszna is van. Tudok áramot venni onnan, sátorozásnál világítani, telefont tölteni ha túrázni megyünk, PDA-t üzemeltetni(bár az nincs)...stb....stb....
meg tudná nekem valaki mondani hogy a 2005-ös fazernek 10 000 vagy 6 000 km az olajcseréje mert a könyv szerint 10 de a helyi szalonba azt mondják hogy 6.....
Nemsokára rendelünk tőle néhány dolgot, ha gondoljátok, szálljatok be!
Kedd reggelig fogadok igényeket.
Nem kereskedem - amennyiért jön, annyiért adom -, de neked kell érte jönni Budapesten.
Én estem a budaörsiben voltam, volt kóla, kaja, rágcsálni való. ráültem egy csomó motorra, és az R6-os a 2 millás árával és az fz6-os fazer a 1,75-ös árával regadóval együtt nagyon olcsó, bár mind a kettőnek borzalmas színe van, szerintem.
Tegnap voltam az egri szalonban a ma estétől holnap estig tartó bohóckodás miatt. Azt mondta az eladó, hogy este 6-tól holnap este 6-ig a kék mocira ha leszerződöm, akkor regadóval forgalomba helyezéssel 1,75 milla. Akinek ez jó ár és a pénze is megvan, esetleg gondolkozzon rajta.
Nem rossz, viszont az alap plexi szerintem jobban illeszkedik a motor sportos formájához. A szélvédelem elég jó mögötte. Nagy sebességnél azért van zaj meg huzat, de ez nem biztos, hogy a légterelő hibája. Persze ha mögé fekszek, akkor teljes a szélcsend. Olajcseréhez a Castrol Actevo-ra gondoltam. 1950 Ft/liter áron hozzák.
Bár nekem nem volt gondom sose az aksival. Pedig állt 4 hónapot hidegbe és pöcre indult
rég voltam erre :(
meg tudná nekem valaki mondani hogy a 2005-ös fazernek 10 000 vagy 6 000 km az olajcseréje mert a könyv szerint 10 de a helyi szalonba azt mondják hogy 6.....
az aprón is fönt van de ha valakit érdekel, mivel idevágó téma, eladó eza kipuff borítás
Átlátszó index érdekel valakit?
A forrás: www.whitelights.de
Nemsokára rendelünk tőle néhány dolgot, ha gondoljátok, szálljatok be!
Kedd reggelig fogadok igényeket.
Nem kereskedem - amennyiért jön, annyiért adom -, de neked kell érte jönni Budapesten.
Üdv. VL.
Meg tudnád nekem mondani mennyi nálatok fz6s hez az idomtartó konzol? 2005-ös a gép.
Előre is köszönöm.
szerintem jó ötlet a megmozdulás. legyünk minél többen!!
Ti jöttök szept 9-én éjfélkor a körútra?
RRACE MONO
Lehetne csinálni egy Fazer szekciót...
VL.
Küldtem egy pü-t a másik oldalra!
Mi a vélemény a Yamaha napról??? Csak ott volt siralom, ahol én voltam?
nem te árulsz véletlenül egy hp 4320-as nyomtatót az aproneten?
Tegnap voltam az egri szalonban a ma estétől holnap estig tartó bohóckodás miatt. Azt mondta az eladó, hogy este 6-tól holnap este 6-ig a kék mocira ha leszerződöm, akkor regadóval forgalomba helyezéssel 1,75 milla. Akinek ez jó ár és a pénze is megvan, esetleg gondolkozzon rajta.
Üdv,
Gazza
Rakd már össze, ne szuttyogj vele annyit!