Sikerült karcmantes bal deknit szereznem az enyém némiképp csiszolt... és viszonylagossan occsóér monnyuk nemén karcoltam össze, de attól még nemszép... így meg baba lesz
Na ő már az én kedveském...mindketten
Amúgy most esik le...házilag gyártanál olyat, mint a fekete Fazeren lévő konzol? Nemsemmi A csőváz meg a két alsó pöcök még csak- csak, de a doboz zárjához kapcsolódó darab létrehozása nem tűnik túl egyszerűnek... legalábbis nekem..
Nemrossz, nemrossz, főleg az ára... mondjuk ilyen soksok fontért tehetnének a feketébe mondjuk fekete csavarokat...esetleg, vagy mi.
Oldaldoboztartóról képet jelenleg sajnos nem tudok. A gép szüleimnél van bedunsztolva télre, legközelebb január végén megyek. Majd a meglévő képek közül keresek valami használhatót. Mondjuk szerintem te a sima verzióra gondolsz, nekem kappa wingrackem van...mer fussa...
és persze most is velem van kiszúrva, mert 2001-es fzs 600-hoz sehol nem találok ilyen fék- és kuplungkart pedig már kitaláltam, hogy milyen jó lenne feketében
Új karok lesznek végül is
Amúgy most esik le...házilag gyártanál olyat, mint a fekete Fazeren lévő konzol? Nemsemmi
Oldaldoboztartóról képet jelenleg sajnos nem tudok.
Téged zavar.
Annyi.
Többet nem pofátlankodok ide.