de mivel qrva messze van, csak az út min. 2 szállás. Meg 2 nap a környéken, és ki is jön a 6 éccaka (átlag napi majd' 400 km motorozással)
Már csak az útvonal kell címeres barátom.
nem értetted meg a lényeget. Nem volt helyes mindkettő
csak az egyik. Nem csak a helyesírás ellenőrzője nem vette észre, hanem ő se.
) most meg semmi.
Azért az már elég szégyen hogy interneten kell megnézni a különbséget a rugó és rúgó között. Valószínűleg, mivel mind a kettő helyes ezért nem jelzett a szöveg szerkesztő neki és úgy maradt. Nem kell ezen ennyit rugózni.
) szóval rákerestem, és a gugli először hosszút adott... tovább nyaggatva a dolgot, kiderült, hogy mindkettő helyes LEHET, szövegkörnyezettől és összetételtől függően. A rugó, mint vasdarab rövid, de valamit megrúgni, az hosszú.
(itt akkor még családi házak voltak az a út szélén, ahogy előtte maradt is pár, nem ez a lakópark, a bal oldalon meg szántóföld volt)
Szállást viszont biztos nem ott kell keresni - kicsi hely, drága, és mindig tömve van túristával.
) és az egy szubmediterrán térség, általában szép az idő. Egy tó közeli szállásról a tó kerülés - Samonyé megvan egy napban. Esetleg beugorhatunk Schumakkerhez is, ott megy el az út a kastély-birtoka mellett ( de ezt nem ígérhetem meg, előtte meg kell beszélnem vele telón
)
Egyébként ott hó van, Szantropében erős a csendőri jelenlét
és qrva messze van... javasolgassatok csak
olasz Alpok az legyen benne, az nekem nagyon bejön - osztrák Alpok meg úgyis lesz benne, mert azon át kell menni
https://goo.gl/maps/BX6ptyDJDXGkNozi9