Az is tök jó, hogy a cikkben mindenkiről (íróról, kommentelőkről) lehet tudni, hány ágú gyertyatartója van otthon
A bodeni-tónál Bregenz-ben szokott lenni a tófesztivál, az jó nagy buli, útba is esne, csak az kell, hogy pont akkor legyen... de fesztivál nélkül is megérne egy megnézést. A genfi-tó környéke is egy nap, aztán Saint-tropez is (odaúttal), és ott van Cannes-Nizza-Monaco, az nekem 3 nap volt, és sok mindent nem láttunk... és még onnan haza, a kocsival is közbenalvós volt.
az kényelmesebb, gyorsabb, és kevesebbet fogyaszt
(annak még idő kell amíg elkészül, de még úgy áll ott ahogy 3 éve megvettem)
. És még egy dolog, hogy elég messzire mennénk és igaz, hogy eddig nem igazán volt műszaki problémánk
csak Laci esett-kelt
, de svájcból nem szívesen hozatnám haza egy trélerrel kb annyiért mint a motor ára. Szóval szerintem a túra értékéből semmit nem vonna le a furgonos szállítás, mert motorozni is tudnánk bőven.
az kisebb helyet foglal, és fel is tudjuk rakni
Utashellyel, csomaggal nem lenne gond. Az utat le lehetne 1 napra csökkenteni, de feszes lenne. Úgy emléxem, Genf volt vagy 14 óra, gyors autóval, pályán... egy ilyen traktorral lehet 18 is. 1250 km Pesttől.
) Kalkulálok olyat, hogy oda-vissza úton kb. 5-600 km jusson egy napra, az még megtehető, ha pályázunk is benne, főleg. Érdektelen részeket esetleg fel lehet így gyorsítani, bár olyan a határ után már nem sok van... Így egy szállással (vagyis 2 napnyi út) már svájci-olasz régiba juthatunk.
az sokkal rosszabb. Ahol nincs látnivaló gyorsabban át lehet áthaladni.
tudnál kicsit távgyógyítani nekem?
tegnap a szép tavaszi időben mentem egy kört a Vespával (200ccm 4t, Walbro karburátor)
alapjáratról szépen felpörög, de ha 60-70 km/h körül csorgok vele és odahúzok neki, akkor kicsit gondolkodik és azután pörög föl....
ha folyamatosan gyorsítok akkor nincs gond, csak a hirtelen nagy gázt nem szereti...
nyáron ezt nem vettem észre...
mit tekergessek? pár papírpénzt új membránra? (nyáron még nem láttam, hogy szakadt lett volna, most még nem néztem bele...)
a CO csavar ilyenkor nem játszik jól gondolom? (ez az idle speed mixtureadjustinscrew ugye?) a gyári ajánlás 2+-1/2 nálam 2-n van, de ehhez nem nyúltam. tavasszal vergődtem azt hiszem vele, akkor 3 ra volt kitekerve úgy vettem.
ha ilyen időben hidegen indítom hamar beindul, szépen jár alapjáraton, de nagyon sokára tudok elindulni vele (legalább 5 perc pöfögés), mire hajlandó venni a gázt... de ez ilyen régóta, csak egyre jobban piszkálja a fantáziámat.... kitúrtam a szivató adatait de még nem mértem... bár úgy képzelem el, hogy annak jónak kéne lennie a sima indítás miatt... vagy nem ?
köszi