Ok, akkor majd szétnézek, de az lenne a legjobb ha nem kellene.
Amúgy a tömítés szett is ebayről jön, meg a K&N szűrő is onnan fog, mert haverom Németo.-ban dolgozik, és két hetente jár haza, ő hozza be, így jelentősen olcsóbb a dolog, mivel csak Németo.-on belül kell fizetnem a postát/csomagküldést.
Már kerestem szelepet hozzá de a német Ebay-en még nem találtam, de majd ha már tutira kell , akkor jobban ráfekszem a keresésre..
szinte barmelyik bontoba nkapsz.ajanlom figyelmedbe a majoshazit.ott emg a 250-eshez is kaptam:) ha veletlenul egy helye nse talalsz,akkor van az ebayen.kicsi csomag,olcson hazajon.
Na sziasztok, újra itt vagyok, sajna a múlt 7en nem volt időm felnézni.
Nah, hát van szívás az új motorral, de nem adom fel.. Úgy néz ki hogy a 3as hengerben nincs kompresszió, mert az egyik szívószelepnél hidegen sincs szelephézag, szóval melegen meg főleg..
A biztonság kedvéért holnap le lesz kapva a hengerfej és megnézzük hogy mi van a szelepekkel, nem égtek-e el és ha már ott vagyunk megnézzük a főtengelyt is, hátha sírva fakadok hogy mit vettem... Múlt7en megvettem hozzá az iridium gyertyákat, olajat, olajszűrőt, ha minden jól megy akkor kap egy K&N mosható levegőszűrőt is a közeljövőben, csak előbb jöjjön meg a hengerfej tömítés szett, és álljon össze a gép...
Holnap csinálok pár képet a szétkapásról is.
Jah, és a legfontosabb kérdés, ha esetleg "ne adj isten" valami baja van a szelepnek, valakinek van 3HE szívószelepe, vagy honnan fogok én azt szerezni...
Az enyémre nincs panaszom, ez is nagyon mérgesen veszi a gázt (ez olaszból jött) Fulladás, torpanás sehol, csak a blokk mechanikus zaja nagyobb, mint egy új eriggynek az ára meg tizede
Amúgy a tömítés szett is ebayről jön, meg a K&N szűrő is onnan fog, mert haverom Németo.-ban dolgozik, és két hetente jár haza, ő hozza be, így jelentősen olcsóbb a dolog, mivel csak Németo.-on belül kell fizetnem a postát/csomagküldést.
Már kerestem szelepet hozzá de a német Ebay-en még nem találtam, de majd ha már tutira kell
Hát az enyém
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/35824/yamaha-xj-650
meg
talán már linkeltem is
Nah, hát van szívás az új motorral, de nem adom fel.. Úgy néz ki hogy a 3as hengerben nincs kompresszió, mert az egyik szívószelepnél hidegen sincs szelephézag, szóval melegen meg főleg..
A biztonság kedvéért holnap le lesz kapva a hengerfej és megnézzük hogy mi van a szelepekkel, nem égtek-e el és ha már ott vagyunk megnézzük a főtengelyt is, hátha sírva fakadok hogy mit vettem...
Holnap csinálok pár képet a szétkapásról is.
Jah, és a legfontosabb kérdés, ha esetleg "ne adj isten" valami baja van a szelepnek, valakinek van 3HE szívószelepe, vagy honnan fogok én azt szerezni...
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/tura/hirdetes-17567147/
Akkor KELL Neked egy ilyen!