Én ám kurvára jó lennék Nektek bassszdmeg, mer ám úgy görkorizok, ahogy annácska dógozik, szóval vegyetek fel, mert má' kinéztem a kocsit meg a motort a neten és hát kéne a píííz.
Kösz tökik
Ui.: életbizti nem kell? ajándék ötezres kajautalvány is jár mellé basssszmeg
Milyen undormány egy idő van kinn...jöhetne már a napsütés, a rövidnadrágos idő...ha új papucsokat kap a frézi, akkor elméleti síkon vizsga képes, igaz?
sindy, mennyiért adod el Nekem baráti áron azt a metzó gummát - természetesen annak tudatában, hogy tudod mennyire nincs pénzem és annak tudatában, hogy 1x ha majd vizsgáztatásra adod a fejed, akkor jó szívvel odaadom az alkatrészeimet Neked arra a rövid kis időre?
Ha elmész dolgozni,egy normális helyre és hagyod a picsába ezt a biztosítósdit,és véletlen mégis beesne pár,élet vagy lakásbizti,vagy akár valami más vevő vagyok rá!Az éves tervem nem sok csak pár darab amit teljesítenem kellene.Megegyezünk
Remélem, azért tudod, hogy Szeretünk
Én ám kurvára jó lennék Nektek bassszdmeg, mer ám úgy görkorizok, ahogy annácska dógozik, szóval vegyetek fel, mert má' kinéztem a kocsit meg a motort a neten és hát kéne a píííz.
Kösz tökik
Ui.: életbizti nem kell? ajándék ötezres kajautalvány is jár mellé basssszmeg
120-140 pénzekről beszéltek plusz bérlet, net vagy kaja jegy...de nem vettek fel Engem sem, szerintem ne is fecséreld rá az időd
sindy, mennyiért adod el Nekem baráti áron azt a metzó gummát - természetesen annak tudatában, hogy tudod mennyire nincs pénzem és annak tudatában, hogy 1x ha majd vizsgáztatásra adod a fejed, akkor jó szívvel odaadom az alkatrészeimet Neked arra a rövid kis időre?