Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja nem para, meg jó az a guma csak félre volt téve tartalékba, dehát nem motoroztam le a most rajtalévőt (sajnos ) hétvégén elboltolhatjuk.
Ja. Jól nem vettél tőle semmit!
Ezek szerint jó ízlése van!
. . .
az a köcsög nyomult a nőmre. így tönkretettem a bontóját.
Kollégát kerestek, az volt a gond

Remélem, azért tudod, hogy Szeretünk
És említették hogy kollégát vagy kolleginát keresnek?(csak már hogy valamilyen paraméternek nem feleltél meg)
Tisztelt gecik!

Én ám kurvára jó lennék Nektek bassszdmeg, mer ám úgy görkorizok, ahogy annácska dógozik, szóval vegyetek fel, mert má' kinéztem a kocsit meg a motort a neten és hát kéne a píííz.

Kösz tökik

Ui.: életbizti nem kell? ajándék ötezres kajautalvány is jár mellé basssszmeg

Majosházán a bontó megszűnt.(csak a műanyagos részleg működik)
5-ösbe okés, nem gáz gondolom, ha különbözőek vannak fenn...most is úgy van..

120-140 pénzekről beszéltek plusz bérlet, net vagy kaja jegy...de nem vettek fel Engem sem, szerintem ne is fecséreld rá az időd
tök jó voltam, de tényleg. nem is hinnétek.
És hányszor írtad a motivációs levélbe hogy baszdmeg?
Miért nem mész rá a cserére?
nyád amúgy, elmegyek én villamosvezetőnek. na tesó, mi a truváj, mennyi az anyni, kezdőként mint fizetnek ha már a sárga gecin ülsz?
a heidenaut adom, ami első, és egy ötösért elviheted, mert nekem is jól jön nagyon a nyaraláshoz, azt ennyiér csak kell má baszod egy új gumi
Milyen undormány egy idő van kinn...jöhetne már a napsütés, a rövidnadrágos idő...ha új papucsokat kap a frézi, akkor elméleti síkon vizsga képes, igaz?

sindy, mennyiért adod el Nekem baráti áron azt a metzó gummát - természetesen annak tudatában, hogy tudod mennyire nincs pénzem és annak tudatában, hogy 1x ha majd vizsgáztatásra adod a fejed, akkor jó szívvel odaadom az alkatrészeimet Neked arra a rövid kis időre?
Holnap küldöm az ajánlatokat ,1 szerű elboldogulsz vele!
azt gondolom
hája, pedig ez a részlegvezetős-sportáruházas nagyon profilba vágott volna
Ha elmész dolgozni,egy normális helyre és hagyod a picsába ezt a biztosítósdit,és véletlen mégis beesne pár,élet vagy lakásbizti,vagy akár valami más vevő vagyok rá!Az éves tervem nem sok csak pár darab amit teljesítenem kellene.Megegyezünk
Na jó én is .
Sajnálom!
ejj, nem vettek fel a decathlonba
Jó lenne már itt tartanék! ha sikerül, még röntgent is csináltatok róla