Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én őket néztem ki, telózz rájuk és érdeklődj
Tényleg, hogy vállt be a riasztó, azóta nem volt gond?
Ment kötrelefon és nemtudok intézni semmitt.
Hát bakker segítsetek már pestközeliek műszakiba van valakinek ismerőse akihez mehetnék? Vác kilőve. Ott nem müsziznek motort.
Nekem előbb műszaki project a héten és ha megvan jöhet az átalakítás project de elvileg még foglalkoztat a dolog.
Az a piros gumiszerű genya (amit én nem igazán szeretek mert van feketében is) csak olyan helyre jó ahol nem érintkezik benzinnel egy pillanatra sem mert azonnal nyúlós takonnyá oldja fel.
A szélvédőragasztó viszont jó erre és még fekete is.(viszont blokk tömítésre nem!)
Csak akkor érdemes javítással kísérletezni ha még csak a felülete van összerepedezve,ha már átszakadt akkor kár vele vesződni nem sokáig lesz jó.(tapasztalat)
Az XV-hez rendeltünk utángyártott szívócsonkot a Louisból de nagyon gyorsan elrepedt(kb:két hónap alatt) kicserélték de az sem tartott tovább,jött Szilvesztertől gyári azzal nem volt semmi gond.(hiába volt az utángyártott feleannyi itt nem vált be)
Gyula nyomass egy képet hogy milyen van a Tieden és mekkora,ha jó rá az ezresé akkor nekem van itt elfekvőbe.
Most vito project van. Az minden pénzt visz úgyhogy ez most kilőve.
De ha kell a befogó, postázom valamikor.
Vagy utánfutó és a motorom 1 másik motorra amin van műszaki.
El kell tüntetni mert útban van. Csere is jöhet pl kormány befogóval az -x forint ps3 x box 360 jobbfajta mobil telcsi az megint -x forint és a többit meglátjuk.
Szétmutyizod a céged?
Amúgy nem rossz. Ha valami is sikerül ebben az elkövetkező hónapban akkor kell.
Kávédaráló.
Csak szerintem szaR?Így kell húzni annak a szegény motornak a fülét?
már ott járok
Bazdmeg spárga cipőfűző cérna stb stb.
Bazmeg colostokkal ezt nem kis mutatvány megcsinálni
csak azt találtam
fejátmérőt jelent; a fejméretet a szemöldök felett közvetlenül kell mérni. idézet
Hol mérjem meg a búrámat h milyen dukó lenne rá a legjobb?
homlok?
Na ez az utánfutó eladó BAP 800 .2008 as készítés nem használt itt áll 1 éve nálunk porosan 0km.
http://www.lotimex-plus.hu/pro...
Ennyi a bolti ára.
70000. ért vihető.

Ez eladó már néztem az adatlapot a hirdetésben nevetséges összeget kért érte a csóka és csak hoby célra van.
Igen!
Már reggel.
Pontosítok,még
Most rakott fel a video oldalra valaki egy Fzr1000-es bőgetést!