Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki beszélt a szinkronról?
ezer és egy dolog van ott még azon kívül
Az is lehet szar fúvókákat kaptam bele, vagy elbaszódott az úszószint.....stb
Hogy lenne már jó a karburátor szinkron?
Amikor a szelephézag nem tökéletes.
Nem durrogott, csak volt egy kis szelephang balról
Meg nem húzott rendesen a gép. Kb. 4000-ig rendben volt, volt nyomaték, ment rendesen, de 4500-5500 között az istennek nem akart pörögni a gép, és ez felett sem úgy vette a lapot ahogy kellett volna. Mielőtt tavaly elvittem volna ahhoz a szakbarbárhoz 5000-nél mintha picsán rúgták volna úgy ment a gép, csak akkor meg az alapjárat kóválygott.
Azért jó kis kemény hátsó teló van benne alig ül be.
Milyen tünetek voltak?
Hidegen vissza durrogot a kaburátorba?
ez nagyon durva pálya néztem a brit sbk-t a nemtommikor.
Csak mert néztem én is shoxba most 1 et és kíváncsi voltam hogy áll a tiéden.
Galériáimban nincs?
Megvan ne keresd
azt nem hiszem, viszont a szelephézaggal bajok vannak.
De majd ha felderítik a hibát közlöm, egyelőre én is csak a tüneteket ismerem.
Sajnos tavaly télen már fizettem egy helyen a szelephézag állításért amit szarul csináltak meg, a karbi beállítását meg elbaszták.
De nem foglalkoztam vele, mert amikor nem a futómű átépítéssel foglalkoztam akkor sem mentem vele sokat. Az FZR-es találkozón kívül talán 500km-ert mentem vele idén.
Ádám neked volt nyeregtáskád a kis frézin ugye? Volt is kép róla itt? Ha volt fel tudod rakni majd.
Na,és mi a baja a mocidnak?
Talán csak nem elment a kompresszió az 1-es hengerből?
nyugi, én nem aggódok, (majd ha vívnak hogy mennyi a vége...utána ráérek) szóval ezzel még így is el lehetne járni, de épp ma vettem észre hogy a bal szélső leömlő kevésbé melegszik mint a többi. Meg meguntam az állandó légszűrő, karbi szétszerelést összerakást, hogy talán majd most jó lesz. Találtam egy elfogadható beállítást, amivel tudtam mászkálni, de a szelephézag állítással nem akartam megvárni a szar időt, hogy nem tudjam sehova se vinni a gépet. Tavasszal úgy is műszaki, legalább ez a része rendben lesz a motornak.
Megjöttem Pécsről. Letettem a motort a Yakomoto-nál, mert már baromian untam hogy nem úgy ment mint ahogy kellene. Meg kezdett nálam is szarakodni a bal szélső henger. Szerencsére még csak hidegen. Elég szar idő van errefelé is.
Nyílrulett
kurvajó
Megnéztem a nagyfiúk című filmet és qrva jó kis vígjáték. . .
Gyulám! Hívd fel Zsoltit hogy adja meg a gépműhely számát ami előtt Te is el szoktál menni és kérdezd meg tőlük hogy mennyiért újítanák fel a hengerfejedet. Aztán összevetjük az árakat jó?
Aztán fél óra múlva már együtt néznék a közvetítést az oroszlán TV-jén és ordítanák az oroszlánnal hogy HAJRÁ ÚJPEST!
Pont egy szerelő?
Azok javítani szokták a mocit.
De de .