Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen látod el is felejtettem . . . . . Boldog szülinapot.
Őt küldtem megérkezett már . . .
Ádámnak meglett az új motorja?
. sikerült belőnöm ja és nincs fehér nadrágom
Emre Isten éltessen sokáig!
Felveszel egy szép fehér nadrágot, és odateszed a lábad a lánc mellé. A láncba beleakasztasz egy kampót, és megcibálod felfele, miközben nekiállsz ugrálni az ülésen. A majd a művelet végeztével a nadrágszáron található preciziós jelölést leolvasva megtudod a pontos értéket.
Akkor ráhúzok 1 picit
NA kicsaptam az ékeket alóla és ráültem fordítva úgy kb 2-2,5cm
sok, szerintem nyugalmi állapotba kb 3cm elég
Csak mert így nem tudom hogy megmérni mert nincs itt senki most.
Ábrus nyugalmi állapotban 4cm fel le játék sok? a kutyacsont meg gyári.
Megint leellenőriztem,és tényleg sikerült megszüntetni,az olajszivárgást. Hogy ez mekkora öröm nekem! Azt hittem már végleg így marad.
Furatközépre 150mm,teljes hossza 175mm.
. Ne kapkodjatok nehogy megvágjátok az ujjatok. De 1 töltésjelzőt útnak indíthatnál majd ha csinálsz 1et. . . . . .
Az nagyon baráti lesz,ha sikerül szétszedni a forgórészt.
Nem kell elkapkodni hónap végén pihenőre megy a motorom szétkapom a hátulját majd.
OK csak most hogy bevásároltam alig van pénzem és tőled se kaptam árat a javításra még. . .
Most hogy nem ülök rajta és a kerék is a levegőbe van úgy 2cm fel a lánc középen az nem jó ugye?
Csak ajánlottam,hogy nem árt ha van tartalék.Természetesen nem kötelező,csak ha esetleg meghal,gyorsan és olcsón nem tudod pótolni,én vittem magammal hosszabb útra.Ezeket már nemigen lehet javítani.
Én nekem nem kell semmi bajom vele nemtudom ki hozta fel hogy nekem kell venni 1et.
Nem nekem,Hulinak,vagy annak akinek ezrese van!Ha egyszer megpusztul,nagyon nehéz és drága beszerezni,tudják a bontósok is,mennyire hiánycikk!
1enlőre nincs gondom a gyújtással de ha lesz 1 kis feles pénzem akkor lehet majd talán szó róla.
Ja én úgy értettem hogy az "én majd megmérem". Mint a távgyógyítók távolról megmérem 2 értelmű volt poénosnak tűnő. .
minek neked még egy gyújtás tartalékba?
Akkor bocsi!