Huli,az a modul emrénél neked jó lenne tartalékba,mért nem bizniszelsz vele?Szerintem emre olcsóbban adná mint Súgómotors,neki meg amúgy se jó a 750-hez!
Ahogy Ábrus írta,az AC pumpa álló motornál csak 5-6 másodpercig megy,aztán leállítja a vezérlő.Ezért kell többször kapcsolgatni a stop kapcsolóval,ha nincs,vagy kevés benzin van a karbikban.Ha amembrán lyukas,vagy meg van keményedve,akkor lehet ilyen gond,mert kevés benzint fog kapni a motor nagyobb fordulaton.Nem hiszem hogy a gyújtásmodul rossz lenne,mert akkor nem menne a motor,igaz fordulattól függően állítja az előgyújtást,de az elmászik,akkor már rossz a vezérlő.Én inkább karbira tippelek.Kérj kölcsön egy igazoltan jó gyújtásvezérlőt pár percre,(pl.Hulitól)azzal ki lehet zárni a gyújtás hibát.Én fogyasztásmérőt tettem a motorra,az mutatja mikor és meddig megy a pumpa,te köss egy műszerfal világító izzót párhuzamosan a pumpával,így látni fogod dolgozik-e,és mennyire a pumpád.Elképzelhető hogy meg van égve a pumpát vezérlő Omron relé,és nem mimdig ad át,de én inkább karbi membránra gondolok.
Én is hallottam róla, hogy farka van a menyasszonynak, főleg ott, a fű szoknya alatt meglepetések várnak, de a videón egy szép hosszú combú hölgy kinézetű emberi élőlény van és punktum. Aki veri az asszonyt az meg amúgy is psssszttt!
Gyulám!
Mint Fő FZR-es Elektro-matador, neked mi a véleményed a motorom által produkált hibáról?
Szóval az hogy 5000 fordulat felett nem megy rendesen a gép, alatta semmi gond a világon. Mintha keveset kapna, de a karbi rendben van. A szerelőhöz ma délután viszek 1-2 elektromos alkatrészt az ezresből, mert szerinte az AC vezérlő nem százas.
Ábrus szerint ez inkább egyéb elektronikai probléma lehet. De nem durrog a gép, nem rángat, a gyújtás nem hagy ki, könnyen indul. Csak öregesen húz magasabb fordulaton.
Egy kicsit szeretnék értekezni róla, mert ha Isten a Párt és a Főnököm is úgy akarja akkor elkéretőzöm a melóhelyről és olyan du. 3-4 között leugruk a yakomoto-hoz. Addig kellene némi információt gyűjtenem a dologról.
Köszi!
Szóval kakukk
De hogy konkrétumokkal szolgáljak nekem a TDI 14-57 ből van tartalék.
Az a lámpa nem hülyeség
Ja és 1 kérdés gyári kutyacsont milyen hosszú?
Mint Fő FZR-es Elektro-matador, neked mi a véleményed a motorom által produkált hibáról?
Szóval az hogy 5000 fordulat felett nem megy rendesen a gép, alatta semmi gond a világon. Mintha keveset kapna, de a karbi rendben van. A szerelőhöz ma délután viszek 1-2 elektromos alkatrészt az ezresből, mert szerinte az AC vezérlő nem százas.
Ábrus szerint ez inkább egyéb elektronikai probléma lehet. De nem durrog a gép, nem rángat, a gyújtás nem hagy ki, könnyen indul. Csak öregesen húz magasabb fordulaton.
Egy kicsit szeretnék értekezni róla, mert ha Isten a Párt és a Főnököm is úgy akarja akkor elkéretőzöm a melóhelyről és olyan du. 3-4 között leugruk a yakomoto-hoz. Addig kellene némi információt gyűjtenem a dologról.
Köszi!