Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is ez a gondom,a tartalék modulom 600-hoz való,megy vele az 500-as,de nem az igazi,pl.nincs vele motorfék!
Sanyinak is 1000-es Genezis mocija van
Szóval kakukk

De hogy konkrétumokkal szolgáljak nekem a TDI 14-57 ből van tartalék.
Huli,az a modul emrénél neked jó lenne tartalékba,mért nem bizniszelsz vele?Szerintem emre olcsóbban adná mint Súgómotors,neki meg amúgy se jó a 750-hez!
Az túl nagy előgyújtást csinál,kérd meg Sanyit,hátha elgurul hozzád egy próbára.
Természetesen,addig kár hozzáfogni.Jövő héten az is meglesz.Mjad neked is küldök egy kis ajándékot.
Nem akarok akadékoskodni, de ha az 1000-es genezis gyújtása jó lenne hozzá nem lenne problémám, mert abból van egy tartalékban
A második nem volt poén. Csak meginnám a kávémat aztán kimegyek a garázsba és mérek.
Nem hülyeség bár nem feltétlenül támogatom hogy egy Airbus műszerfalát kreáljuk az FZR-re.
Gyula a hengerfejet csak akkor küldd el ha megvannak a szelepszár szimeringek is. (ha esetleg nem így gondoltad volna)
Gyulám nem akarok akadékoskodni de a motorja pécsen van és ki van legközelebb pécshez hát a Király Sanyi.
ez az elsőért . ez meg a poénért
Köszi!
Az a lámpa nem hülyeség
Ahogy Ábrus írta,az AC pumpa álló motornál csak 5-6 másodpercig megy,aztán leállítja a vezérlő.Ezért kell többször kapcsolgatni a stop kapcsolóval,ha nincs,vagy kevés benzin van a karbikban.Ha amembrán lyukas,vagy meg van keményedve,akkor lehet ilyen gond,mert kevés benzint fog kapni a motor nagyobb fordulaton.Nem hiszem hogy a gyújtásmodul rossz lenne,mert akkor nem menne a motor,igaz fordulattól függően állítja az előgyújtást,de az elmászik,akkor már rossz a vezérlő.Én inkább karbira tippelek.Kérj kölcsön egy igazoltan jó gyújtásvezérlőt pár percre,(pl.Hulitól)azzal ki lehet zárni a gyújtás hibát.Én fogyasztásmérőt tettem a motorra,az mutatja mikor és meddig megy a pumpa,te köss egy műszerfal világító izzót párhuzamosan a pumpával,így látni fogod dolgozik-e,és mennyire a pumpád.Elképzelhető hogy meg van égve a pumpát vezérlő Omron relé,és nem mimdig ad át,de én inkább karbi membránra gondolok.
Ha ráülsz akkor egy centit lógjon. (azt meg majd megmérem)
2 cm szerintem iccoké, nekem az enduró-n 3-4 cm-t is lóg de tudom, hogy a speed más tészta...1-1,5 az tökjó maybe...
Na na na lánc játék itt ülök mellette és most basztatom a hátsó kereket.
Ja és 1 kérdés gyári kutyacsont milyen hosszú?
Persze megértem. Rossz idő van.
mert végig motoron ül, ezt az előző kommentet is egy pirosnál írta
Baromira hallgatsz róla hogy milyen érzés menni az új gépeddel! (ja,baszod)
Én is hallottam róla, hogy farka van a menyasszonynak, főleg ott, a fű szoknya alatt meglepetések várnak, de a videón egy szép hosszú combú hölgy kinézetű emberi élőlény van és punktum. Aki veri az asszonyt az meg amúgy is psssszttt!
Hát nekem sem ezek a szavak ugrottak be !
Na az a finomság speciel fiú
De szar ez a fényképező pff
De gyors vagyok fél óra és kész voltam vele. Szakik mennyit kell lógnia a láncnak 2-4cm? nincs meg az adat pedig megvolt.
Gyulám!
Mint Fő FZR-es Elektro-matador, neked mi a véleményed a motorom által produkált hibáról?

Szóval az hogy 5000 fordulat felett nem megy rendesen a gép, alatta semmi gond a világon. Mintha keveset kapna, de a karbi rendben van. A szerelőhöz ma délután viszek 1-2 elektromos alkatrészt az ezresből, mert szerinte az AC vezérlő nem százas.
Ábrus szerint ez inkább egyéb elektronikai probléma lehet. De nem durrog a gép, nem rángat, a gyújtás nem hagy ki, könnyen indul. Csak öregesen húz magasabb fordulaton.
Egy kicsit szeretnék értekezni róla, mert ha Isten a Párt és a Főnököm is úgy akarja akkor elkéretőzöm a melóhelyről és olyan du. 3-4 között leugruk a yakomoto-hoz. Addig kellene némi információt gyűjtenem a dologról.
Köszi!