Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hepibörzdéjtújú.
Ugyehogy
Semmi ilyesmi. (már néztem)
nem változik az tuti 1000%
Hát ja. Csak az exup és a Genesis himbája tök más,nem csereszabatosak. (és így az áttételük sem ugyanaz)
Bocs, ha tudok menni csörgök. Kicsit behavazódtam.
Hálló az ülés és a lábtartó közti távolság mér változik a kutyacsonttól?
Én pl rámennék erre: yzf
Be lehet állítani, mennyi időnként frissítsen, nem? meg nézd meg a biztonsägi beállításokat.
Az Exap91' gyári kutyacsontja 165mm,legalábbis az enyémben az volt.
Tegnap vágattam lézerrel 155és145 mm-es szettet.
Na a 145öst be sem tudtam tenni annyira megfeszült lefelé a lengövilla.Beletettem a 155öst,ami ugye 1cm-el rövidebb mint a gyárim és nem kicsit megemelte a hátulját.Nem mértem elötte milyen magas volt igy nem is tudom pontosan mekkorát dobott rajta.Elötte behajlitott lábbal ültem,most kiegyenesedett lábbal.Min. 5centivel magasabban ülök rajta.
Hát ez az! Mi van benne ami nem jó?
felrúgom ezt a szart!
böngésző Beállítások?
Ezt mi a k... anyjáért irkálja ki nekem a firefox tegnap óta: A Firefox megakadályozta hogy az oldal automatikusan újratöltődjön.
Rendszeresen ideírja.
nem gond, majd rákérdezek
Töröltem az összes mailt vele kapcsolatban
Hát háromért nem adom oda az FZR-t.
Keress 1 ezredest
Kösszike hát ebből az már biztos ,hogy szombat ! a péntek az kilővel az biztos . aztán majd kiderüla többi
Hát pasz nemtom most hirtelen
emelni akarom majd
Mostmeg nem érem el a gixefes tulajt, ha befalsul mit vegyek? max megpróbálok egy 3kilót kölcsönkérni anyámtól.. annyit is szánnék rája.
Itt bakosi kolléga nézze meg az előzményt.(másnak tilos!)
Ez a Genesisnél 5mm,ami nagyon kevés. Zsoltiéból 15mm-t vágtam ki,az már úgy ahogy meglátszott. Ha viszont az exupba rakod abba jó,azt nagyon megemeli.
kösszönöm ! tényleg akkor ,hogy is van a terv ? meg lehet tudni mert bocs mindnekinek de fázis késésben vagyok