Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen fostam kb 5:40-6:30ig érdekes. .
http://youtu.be/qr64u9MTAH4
meggyűttem
dolgoztam kicsit az őseimnél, de ha gondolod legközelebb előre bejelentem
na már megint csak én élek fórumon.
uuuuuuuuu mekkora volt ez a kis csávó fuuuuuu.
Tudom. Volt idő amikor nem borzasztott a dolog,és ment minden faszán! De hát más idők jártak akkor, és senki sem foglalkozott ilyen apróságokkal.
viccetem
Az a gáz,hogy kirúgással jutalmazzák a dolgot,nem ér annyit az egész. Már 22 éve vagyok itt,nem egy szuper melóhely,de nem is annyira gáz. Szóval többet ér mint 10 liter gázolaj.
digi 125cc nagy menet lesz 9 kör mert újraindították.
áá tök szar ez az óra átállítás reggel 7 kor már pofámba sütött a nap most meg már tök sötét van.
Nemsokára bevásárlás a Tecsóba,és utána a Baumax. Ezektől a helyektől szoktam sokkot kapni,de hát sajna nincs mit tenni
. Szívj le a buszból gázolajat és cseréld el benzinért. Felszállási engedélyt meg intéz Jaszipapa.
Sziasztok! De szuper idő volt ma,rengetegen motoroztak fent a Mecseken. Persze én bringáztam jobbhíján,nincs benzin,és felszállási engedély az asszonytól. Azért mentem ma is egy 80km 1350m szintkülömbséggel. Aztán a családdal gurultunk egyet,pici lányomnak nemrég vették le a gipszet,és a doki mondta a bringázást rehabilitációnak,persze még azért lesz gyógytorna is.
Mikor Pénteken? . Az igen. Cső papa.
Aloha. Lassan indulok vissza, jók legyetek, majd pénteken leszek.
volt visszaállt a szokásos.
Mekkora verseny áááááááááááá istenem gyönyörű. végre verseny a gpbe.
ÁÁÁÁÁ ezt a Csisztut idedobhatnák 1 hétre nekem. . .
Há most mé kell bántani. Örüljünk hogy 1edüli magyarként ott van a nagyok között, és ő már bizonyított. A legerősebb mezőnybe is megállja a helyét, ott van a gp-be Pl az Edwards 2x Superbike világbajok itt van évek óta és a dobogó közelébe sincs 1xvolt talán rajta.
most néztem végig Michael Moore Kapitaliztmus szeretem filmjét hát eléggé jóra sikerült.
majd jövőre az alpok adrián megmutassa
ja bolyban 6 aztán össze vissza kavartak csúsztak löktek haraptak.
ja
bolyban 6. vagy lemaradva?