nem téma
beszéld le vele az árat, elmegyek megnézem neked, meg kifizetem. Utána meg majd rendezzük.
legalább megnézem milyen a cucc, háta megtook vele ezt- azt bótolni a motorból én is. A ruhája pl. tetszetős.
Remélem nem kell messze menni megyén belül.
Debrecen esetleg?
A netem lehetett kapni a vizes adaptereket,és az összes ára 3000ft körül volt. a szivattyú a merülő fajtából (membrános csendes)1200 a Tecsóban, a Hőcserélő,egy hűtéstechnikai boltban 1500ft,és igen jó fajta!
:DD megkoszonnem.es toled hogy jonne el hozzam?pl ha elutalnam neked a penzt,te fel tudnad adni postan?egy idegennek nem szivesen utalnek elore,de neked igen.
nekünk is a fél millás abba minden vizes volt de minden. ram proc vga alaplap táp minden 6db 12cm venti volt a hőcserélőn. Akkora volt a hűtő mint 1 lada hűtő.
Ja! Egy szökőkútszivattyú volt a lelke,a gép hátulján volt egy hőcserélő,és a házban egy tartály. Alkohol,desztvíz keverékkel ment. AMD XP 2000-es proci nyáron dög melegben videó tömörítésnél 40C fokon üzemelt.
3éve szilveszterkor öcsémmel boroskóláztunk és megkérdeztem a vörösbor jót tesz a gépnek? Mert beleborítottam. Képzelheted összerakott 1 gépet fél milkából én meg ezt mondom neki.
Amikor még használtam,akkor vízes volt a proci,alaplap,videókártya,és a memória! Atom stabil kis gép volt,semmi húzás,csak alapon ketyegett,de az mindig megbízható volt.
Énis néztem ma mi lenne ha... de nem gyorsan elvetettem.
Bobbert épitek
beszéld le vele az árat, elmegyek megnézem neked, meg kifizetem. Utána meg majd rendezzük.
legalább megnézem milyen a cucc, háta megtook vele ezt- azt bótolni a motorból én is. A ruhája pl. tetszetős.
Remélem nem kell messze menni megyén belül.
Debrecen esetleg?
Füsttel mennek.
Ha kijön belőlük nem mennek tovább.
Ércsed már meg, hogy a 25-ös hengerest hozzák 50-51 Ft-ért, és házhoz ingyér.
Így a 100-as nem fogom megrendelni 51-ért...