Nem voltam itthon mióta - és akkor sem - meghozták, most vagyok itthon, de holnap megint melózom. Szerdán elvben rá tudok nézni, az van vele, hogy most egyenlőre várakozó állásponton vagyunk.
szindymobil meg guggoljon a sarokba kukoricára és verje a fejét a falba, hogy eladta a jó kis fizzer-t...
Nagyon nagy játék pedig. Black Ops-ot énis felrakom, most hoztam el havertól egy arany HDMI kábelt, mert gondoltam milyen geci jó lesz akkor nekem, erre meg látom, hogy a vga-m-on nincs is hdmi kimenet...úgyh bazi jó 40.000-es videókártya...FAKK tervezők.
Ha HDMI-DVI kábelt használok, akkor is érhetek el javulást képminőségve a DVI-DVI kábelhez képest?
Mint írtam, vettem egy exup hátsó rugót, és egy az egyben nem lehet beletenni az FZ-be. (más fölül a váz kialakítása)
Lehet a genesisbe könnyebben megoldható, de más a himba kialakítása, és a kutyacsont is.
Hogy mennyivel jobb, elképzelhető a jövő hét végén megmonddom
Ne a csomagtartóba rakjátok,mert leülteti a kocsi hátulját!Az anyósülés elé tedd,én is oda raktam apámmal a tartalék blokkot,így nem ült le a Lada segge.Csak gyári légszűröt javaslok,mert a sportszűrő valóban átengedte az üllési homokot,és összekaszabolta a jobb szélső hengert,és 7000-8000-nél nekem is megtorpan nagy gáznál! . .
Szingót ne rakd be,jó a belsős. A szingó szuper jó,de ha kilyukad,akkor nagy a baj. Úgy kell kihámozni a belsőt belőle,utána meg vissza kell varrni,ezt nem mindenki tudja megcsinálni.
szindymobil meg guggoljon a sarokba kukoricára és verje a fejét a falba, hogy eladta a jó kis fizzer-t...
Motorral mi van?
Ha HDMI-DVI kábelt használok, akkor is érhetek el javulást képminőségve a DVI-DVI kábelhez képest?
cod black ops most van fent xbox 360ra
sziasztok mindenki
Pupu - végig nyomtuk havernál a force unleashed 2-t és KURRRVA jó volt!
Lehet a genesisbe könnyebben megoldható, de más a himba kialakítása, és a kutyacsont is.
Hogy mennyivel jobb, elképzelhető a jövő hét végén megmonddom
már néztem, de szerencsére van egy jó exup telóm, és a héten jön az új himba is