Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de van már másik motorja
Nem voltam itthon mióta - és akkor sem - meghozták, most vagyok itthon, de holnap megint melózom. Szerdán elvben rá tudok nézni, az van vele, hogy most egyenlőre várakozó állásponton vagyunk.

szindymobil meg guggoljon a sarokba kukoricára és verje a fejét a falba, hogy eladta a jó kis fizzer-t...
szerinted?
passz.
Motorral mi van?
Nagyon nagy játék pedig. Black Ops-ot énis felrakom, most hoztam el havertól egy arany HDMI kábelt, mert gondoltam milyen geci jó lesz akkor nekem, erre meg látom, hogy a vga-m-on nincs is hdmi kimenet...úgyh bazi jó 40.000-es videókártya...FAKK tervezők.

Ha HDMI-DVI kábelt használok, akkor is érhetek el javulást képminőségve a DVI-DVI kábelhez képest?
Szassz. Ügyesek vagytok én letöltöttem de 10 perce töröltem fel se telepítettem.
cod black ops most van fent xbox 360ra
Úgy legyen megyek majd látogatni hosszú hétvégére.
mint egy rossz buzi

sziasztok mindenki mi a helyzet?

Pupu - végig nyomtuk havernál a force unleashed 2-t és KURRRVA jó volt!
Mennék én többet is,de majd jövőre ! Akár még három tank is elfogy!
Sanyi neked aki megy 1 évbe 1 tanknyi benzint nem számít.
Mint írtam, vettem egy exup hátsó rugót, és egy az egyben nem lehet beletenni az FZ-be. (más fölül a váz kialakítása)
Lehet a genesisbe könnyebben megoldható, de más a himba kialakítása, és a kutyacsont is.
Hogy mennyivel jobb, elképzelhető a jövő hét végén megmonddom
Jó a régi is!
az olaj csillapít, a rugó rugózik. az újabbakban van gáz és olaj is
több az állítási lehetőség hát hogy simán? nem hiszem.
És jobbak a gázosak? Belelehet simán tenni a régiekbe is?
gáz tartály, a régieken még csak egy rugó csillapít
Azok a tartályok mik rajtuk? Asszem,az enyémen nem láttam ilyet.
Majd tavasszal vissza rakom a gyári légszűröt,és a karbikon még állítani kell,hogy ne torpanjon meg,amúgy tökéletes!Ábrus érti a dolgát!
nem rosszak, de attól tartok etetés

már néztem, de szerencsére van egy jó exup telóm, és a héten jön az új himba is
mondjuk évekig csak szingoval mentem, de soha nem volt defektem biztos csak mázli. meg szerintem a hátsókerékcsapágynál sincs rendben minden
Tényleg Gyula! Milyen lett a gép?
Hát vazze! Nekem aztán nem mond semmit,nem értek hozzá. Azért szép a színük!
Ne a csomagtartóba rakjátok,mert leülteti a kocsi hátulját!Az anyósülés elé tedd,én is oda raktam apámmal a tartalék blokkot,így nem ült le a Lada segge.Csak gyári légszűröt javaslok,mert a sportszűrő valóban átengedte az üllési homokot,és összekaszabolta a jobb szélső hengert,és 7000-8000-nél nekem is megtorpan nagy gáznál! . .
Szingót ne rakd be,jó a belsős. A szingó szuper jó,de ha kilyukad,akkor nagy a baj. Úgy kell kihámozni a belsőt belőle,utána meg vissza kell varrni,ezt nem mindenki tudja megcsinálni.