meglátom majd
lehet az AC vezérlő kábeleinél van egy törés, vagy miafaszom
néha mintha nem kapna elég anyagot a vas, mondjuk Attila is erre gyanakodott, de a mai motorozás ezt erősítette meg bennem
volt hogy elég darabosan gyorsult, de volt amikor úgy lőtt ki hogy meglepődtem
neked szerintem semennyi nekem le kéne vágnom 2 csatlakozót ki tudjam szedni a vázból.
fótózd mielött szétszeded vagy cimkézd fel őket mint ahogy én csináltam.
Hű! Az már nagyon gyors! Én inkább csak gurulgatok,még a 120 is ritkaság számba megy. Általában 90-110 amit viszont kényelmesen tud a gép is meg én is.
Sanyikám nem a te kezed kell.
De gondolj bele 1ütt innánk,hánynánk, motoroznánk. te tekersz én motorozok utánad te futsz én tekerek. És megnevelném a lányokat.
Apáááám, nem egyformák a fúvókák? Eldobom az agyam.
Egyébként olvastam valahol, hogy járó motornál kell olajszintet nézni. Én is nagyot csodálkoztam, mert ilyet még nem hallottam. Biztos hülyeség. Köszi a sok hasznos infót.
Még valami. Nektek az oldalidom kopoltyúja össze van kötve a tank alatt a légszűrő bemenettel?
Itthon van a lelkem. A yakomotónál a karbiszinkronnál nézik a co-t is. Van 1 csavar minden leömlőnél,oda kell becsavarni a szondát. És meg is csinálják!
lehet az AC vezérlő kábeleinél van egy törés, vagy miafaszom
néha mintha nem kapna elég anyagot a vas, mondjuk Attila is erre gyanakodott, de a mai motorozás ezt erősítette meg bennem
volt hogy elég darabosan gyorsult, de volt amikor úgy lőtt ki hogy meglepődtem
neki a felesége, de neked az anyósod lenne
nem vagy te még erre felkészülve
fótózd mielött szétszeded vagy cimkézd fel őket mint ahogy én csináltam.
mekkora meló azt kiszedni a helyéről, és lefektetni a földre?
De gondolj bele 1ütt innánk,hánynánk, motoroznánk. te tekersz én motorozok utánad te futsz én tekerek. És megnevelném a lányokat.
Egyébként olvastam valahol, hogy járó motornál kell olajszintet nézni. Én is nagyot csodálkoztam, mert ilyet még nem hallottam. Biztos hülyeség. Köszi a sok hasznos infót.
Még valami. Nektek az oldalidom kopoltyúja össze van kötve a tank alatt a légszűrő bemenettel?
nem találtam semmi különöset