Ha lesz belőle valami szólók az érdekedbe, mert én nem tudom mikor lesz ebből valami,és hogy jó lenne e nekem. De azért már megérné hogy ott csapatni a környéken mecsek 1 köpésre. És a Sanyi lányát is el tudnám már venni mert akkor már biztos hogy nem megyek ki meccsre.
Na kiderült a kaposvári üzlet.
Vettek 1 nagyon nagy telket 200ha erdővel. Lesz 3 tó 1 fürdő 1 peca és 1 wakeboard tó. quadozás lovaglás tenisz. Ilyen rönkház panziót csinálnak majd. 20-30 rönkházzal.
Nekem a Német fojtott 100 lovas szívócsonkom volt, de egy fél óra alatt kireszeltem a "gátat" belőle. Határozottan vérmesebb lett, de a hullámzó teljesítményleadás megmaradt.
Meg kellene nézetned a szelephézagot utána 1 karbiszinkron és beállítás.
A karbinál subertűnél az ék a harmadik rovátkába legyen és a keverék csavarok azok 2-2,5 fordulat zárástól.
NA akkor 1 gyorstalpaló főfúvóka 1-4 henger 110-es 2-3as 107,5 de olyat nem kapsz nekem is 110es van a 2-3on.
álló motornál kell olajszintet nézni. És nekem is 20w50 van benne ásványi.
De hogy venném már észre nem mentem 100lovassal és 135lovassal egymás után. azt tudom úgy elindul mintha hátba rúgtak volna. És ez a gyári áttétellel volt
Illetve ha lenne valaki, aki tanáccsal el tudna látni, hogy mitől gyorsít hullámszerű intenzitással a gépem? És ha a légszűrőt kiveszem, mért fullad 3000 felett? Na meg mekkora a gyári fúvókák mérete? Illetve szabad-e 20w 50-es olajjal járnom? És hogy az olajszintet alapjáraton, vagy álló motornál kell-e néznem?
Jön 1 srác 1987 1000essel és segítséget kér majd most hívott de nem tudtam válaszolni rá miért csinálja azt szakaszosan gyorsul nem 1enletesen 4000megtorpan elindul 7000megtorpan elindul.
Hali csukótól függ de autópálya átlag 130km/h 6l volt Sikondáról-Újpestig az 250km 15l volt.
várost nem tudom nem sokat mentem vele eddig. 3nap 800km az közel 45l volt.
vagy labdaszedőnek a golfpályára
esetleg halőrnek, vagy mittudomén csak kapjak végre normális fizut
Vettek 1 nagyon nagy telket 200ha erdővel. Lesz 3 tó 1 fürdő 1 peca és 1 wakeboard tó. quadozás lovaglás tenisz. Ilyen rönkház panziót csinálnak majd. 20-30 rönkházzal.
én is majdnem kinyírtam az egyes hengert a karbi állítgatással
A karbinál subertűnél az ék a harmadik rovátkába legyen és a keverék csavarok azok 2-2,5 fordulat zárástól.
álló motornál kell olajszintet nézni. És nekem is 20w50 van benne ásványi.
szarul van beállítva a karbi.
várost nem tudom nem sokat mentem vele eddig. 3nap 800km az közel 45l volt.