Faszák a képek és menj a picsába, hogy ilyen motorod van. Én veszélyes hulladék-os matricát akarok majd a fizzer-re jók a képek, örülök, hogy egybe hazaértél!
A motoros csizmát, nem hegyi túrákra találták ki. A hegyi túrákat meg nem dohányosoknak!
Most már tényleg le kell szoknom, mert kemény 10 perces felfelé mászás útán alíg tudtam kapokodni a levegőt. Ez azért már durva. Persze hozzáteszem, h beteg vagyok most, de sztem bőven a cigi hibája is.
Szóval a nap tanulságai: Ne cigizzünk, és ne másszunk hegyet motoros-teleprotektorozott-sportcsizmában, mert szanaszéjjel fog fájni a lábfejünk estére, mikor ülünk a gép előtt, és ezt írjuk éppen.
Új kérdés akadt: Hollókő-re vezető leágazásnál van egy kibaszott nagy holló egy kövön. Namost azért van ott, mert Hollókőnek hívják a helyet, vagy ezért lett Hollókő a hely neve? !
Egyébként nagyon bánhatja az, aki nem volt ma motorozni, mert ma még Pozsonynál is jobb idő volt. Egyáltalán nem kellett fázni motoron, ezért a kanyarokat centipontossággal lehetett belőni.. mivel nem dideregtem a hidegtől. Egyébként sokkal értelmesebb motorostúrának is errefelé motorozni, mint a Mátrába.. sose értettem miért olyan jó hely a Mátra, sose szerettem. Szarok az útak, gonoszak a kanyarok, meg nem is szép a táj. Errefelé pont jó ívűek a kanyarok, az egész ritmusa is jobb, mint a Mátrai etapnak, persze van néhány veszélyes pont is, dehát nem kell ellszállni.
Hollókő pedig fergeteges. Bár sztem kár volt bevezetni oda a vizet, meg a villanyt.. úgy sokkal elvarázsolóbb lenne a hely.. De így legalább van ott két étterem, és ettem egy palóclevest.
Jah, és bocs, szarok lettek a képek, ez a mobil értékelhetetlen képeket készít, de azért itt van pár.
Vazze nem tudtam ma masterixel találkozni a szívócsonk miatt. Mert sosba vissza kellett jönnöm mert jöttek a díszletfestők.
És nem volt nálam a telefonszáma. .
A székely és a felesége vacsoráznak.
A nő magára borítja a paradicsomos káposztát.
Azt mondja a férjének:
- Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Ja! Meg még le is etted magad!
A motoros csizmát, nem hegyi túrákra találták ki. A hegyi túrákat meg nem dohányosoknak!
Most már tényleg le kell szoknom, mert kemény 10 perces felfelé mászás útán alíg tudtam kapokodni a levegőt. Ez azért már durva. Persze hozzáteszem, h beteg vagyok most, de sztem bőven a cigi hibája is.
Szóval a nap tanulságai: Ne cigizzünk, és ne másszunk hegyet motoros-teleprotektorozott-sportcsizmában, mert szanaszéjjel fog fájni a lábfejünk estére, mikor ülünk a gép előtt, és ezt írjuk éppen.
Jobb híján elsődmagammal voltam ma motorozni.
Új kérdés akadt: Hollókő-re vezető leágazásnál van egy kibaszott nagy holló egy kövön. Namost azért van ott, mert Hollókőnek hívják a helyet, vagy ezért lett Hollókő a hely neve? !
Egyébként nagyon bánhatja az, aki nem volt ma motorozni, mert ma még Pozsonynál is jobb idő volt. Egyáltalán nem kellett fázni motoron, ezért a kanyarokat centipontossággal lehetett belőni.. mivel nem dideregtem a hidegtől.
Hollókő pedig fergeteges. Bár sztem kár volt bevezetni oda a vizet, meg a villanyt.. úgy sokkal elvarázsolóbb lenne a hely..
Jah, és bocs, szarok lettek a képek, ez a mobil értékelhetetlen képeket készít, de azért itt van pár.
És nem volt nálam a telefonszáma.
A nő magára borítja a paradicsomos káposztát.
Azt mondja a férjének:
- Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Ja! Meg még le is etted magad!
Csak ilyenkor megnézném az arcod mit reagálsz