Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. Mindjárt megkeresem a linket. Csak az a baj mennem kell Enyingre, és mindjárt indulok. És csak szerdán leszek
Há még mondtam is hogy keresett az öreg felni miatt.
Hella. Nálunk?
Szasz Kerestelek egy hete.Volna nálatok vito felni.
Sanyiii eurosporton terembikic megy
Faszák a képek és menj a picsába, hogy ilyen motorod van. Én veszélyes hulladék-os matricát akarok majd a fizzer-re jók a képek, örülök, hogy egybe hazaértél!
jah, még valami!

A motoros csizmát, nem hegyi túrákra találták ki. A hegyi túrákat meg nem dohányosoknak!

Most már tényleg le kell szoknom, mert kemény 10 perces felfelé mászás útán alíg tudtam kapokodni a levegőt. Ez azért már durva. Persze hozzáteszem, h beteg vagyok most, de sztem bőven a cigi hibája is.

Szóval a nap tanulságai: Ne cigizzünk, és ne másszunk hegyet motoros-teleprotektorozott-sportcsizmában, mert szanaszéjjel fog fájni a lábfejünk estére, mikor ülünk a gép előtt, és ezt írjuk éppen.
utolsó kép jó
nem egy nagy valami ez a Hollókő, de településnek számít, mert van egy tamplom, egy kápolna, meg két kocsma.
köszi hogy megosztottad a mai élményed biztos fasza lehetett.
na ezt meg azért kapod mert fájdítod a szívemet.
na Úrak!

Jobb híján elsődmagammal voltam ma motorozni.

Új kérdés akadt: Hollókő-re vezető leágazásnál van egy kibaszott nagy holló egy kövön. Namost azért van ott, mert Hollókőnek hívják a helyet, vagy ezért lett Hollókő a hely neve? !

Egyébként nagyon bánhatja az, aki nem volt ma motorozni, mert ma még Pozsonynál is jobb idő volt. Egyáltalán nem kellett fázni motoron, ezért a kanyarokat centipontossággal lehetett belőni.. mivel nem dideregtem a hidegtől. Egyébként sokkal értelmesebb motorostúrának is errefelé motorozni, mint a Mátrába.. sose értettem miért olyan jó hely a Mátra, sose szerettem. Szarok az útak, gonoszak a kanyarok, meg nem is szép a táj. Errefelé pont jó ívűek a kanyarok, az egész ritmusa is jobb, mint a Mátrai etapnak, persze van néhány veszélyes pont is, dehát nem kell ellszállni.

Hollókő pedig fergeteges. Bár sztem kár volt bevezetni oda a vizet, meg a villanyt.. úgy sokkal elvarázsolóbb lenne a hely.. De így legalább van ott két étterem, és ettem egy palóclevest.

Jah, és bocs, szarok lettek a képek, ez a mobil értékelhetetlen képeket készít, de azért itt van pár.
Vazze nem tudtam ma masterixel találkozni a szívócsonk miatt. Mert sosba vissza kellett jönnöm mert jöttek a díszletfestők.
És nem volt nálam a telefonszáma. .
Vazze ehhez van még rögzíthető állvány ahová a gépet akasztod és felxi cső. . .
A székely és a felesége vacsoráznak.
A nő magára borítja a paradicsomos káposztát.
Azt mondja a férjének:
- Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Ja! Meg még le is etted magad!
ez bakot ugrik, füvet nyír, 7nyelven beszél a 8.at most tanulja
Ez egy mindent tudok gép?
Na ezt szerváltam ma és 1 sikítót is.
Te emre, Te tudsz valamit ááh nem, 1 napja nem vagyunk együtt és már most kattogok
fizesd be egy közép afrikai kalandtúrára, a következő évfordulón meg hazahozod
Nem is komolyságból mondtam . . .
Csak ilyenkor megnézném az arcod mit reagálsz
Nem magyarázok, csak mondom, hogy ezek kilőve már...