Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én amíg volt asszony addig mindig szépen ünnepeltünk nem volt ott azzal gond.
Hónapforduló vacsora,
Negyedéves féléves éves fordulókon is szép ajándékokkal leptem meg.
Annyi aranya volt hogy az állambácsi hozzá jött kölcsönkérni.
Szép fehérneműk ruhák.
Szal nekem te ne magyarázz kiscsákó miért hogy mimódon kell ünnepelni.
De az meg inkább magamnak ajándék úgymond, meg már kapott Tőlem selyem hálóinget, meg szexy fehérnemű szettet...szóval ez megint csak kilőve.
Vazze nem csak ilyen akármik vannak. Vannak nagyon szép fehérneműk is.
Te Pupu, gondolkoztál már azon, hogy mért csak a gumi zsuzsi van? nem hiszem, hogy feltétlenül ilyen való 4. évfordulóra.

Amikre gondoltam:

- vacsora valami "menő" étterembe, virággal, gyertyával, stb.
- gondoltam valami ékszerre, de igaziból ezüst gyűrűnk van, arany karikára meg nincs most keret és azt kicsit még későbbre tartogatjuk, nyaklánca meg már van
- valami kis mozgásra is gondoltam: gokart, bowling, biliárd
- az is lehet, hogy kettesbe leszünk itthon, főzők neki, meg virág, meg zene meg minden, de ezt nem rég már eljátszottam, úgyhogy ez sem az igazi

hmm hmm ötletek?
Na poti eltűnt akkor 2 lehetőség vagy megsértődött vagy tetszik neki az oldal.
Nyomj a nem vagy még 18-ra. Tök jó cuccok vannak ott is!
Mert 16 évvel fiatalabb mint én. (kimondani is szörnyű)
Mert? Én is csak 22 vagyok még. 3 év van köztünk. December 3.-án leszünk együtt 4 éve. Milyen jót találjak ki évfordulós ajándéknak?
Baszki de durva!
Még 2 perc a Q1-ből. Pont ma olvastam, hogy a Senna film állítólag iszonyatosan jó lett, kínába No. 1. Hozzánk ugyan még fél év mire jön, de Én nagyon várom!
2 hét múlva lesz 19, nem olyan fiatal már
Én is én is!
Kicsit lejjebb szokták mérni de itt tökmindegy. A gyári hézag 0,2mm. (műszaki rajzlap vastagság)
Szóval ez elkopott.
Persze adtak érte sok pézet
2. gyűrű
Elvették a kabátod?
egyik gyűrű: (gyufaszálat nyomtam oda közé azért hogy legyen mihez viszonyítani)
Ja kedden itt a hófehér sértetlen gyönyörű felnim.
És ma üzleteltem volt 1 utcai bőrkabátom amit 8 éve vettem az Imetbe 18000ft ért.
Jön arab haver hogy tetszik neki és eladom e most azonnal izibe de gyorsan. Mondom poénból 20000 most és hoppá-hoppá kabát nélkül jöttem haza . Van 4 kabátom itt.
Az is.
Nem azt a németektől lopták jó az .