Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszony délutános, jöhet bármi!
Hát a dugattyút elnézve azt tudom mondani hogy eléggé . . (ennyit ért a kép amit Kingáról feltettél)
De, van egy rakás. 6 év alatt már gyűlt egy kevés. A dugattyúról vélemény?
9500 Ft + postáért végül az enyém lett a 4 Fabia lemezfelni.
Tavaszra már csak 4 nyárigumi fog kelleni, nameg hogy felkerüljenek.
Néztem a képeket. Kingáról nincs?
A Black Ops -ban motorozni is kell.
Egy makulátlan elme örök ragyogása? vagy
Passz. Csak 5letet adtam.
Nem igazán vagyok otthon ilyen dolgokba. Mit kell erről tudni? Én gondolom, tudok pl. egy helyet itt Csepelen, ahol van benn nagyjából 30 millió forint értékbe motor - 100 millió értékbe autó. Használtak, de alig-alig. Mind jó állapotú, ilyen banki visszavett - nem tudták fizetni a részletet - dolog.
Az erste leasing maga értékesíti a banki visszavett autókat. Valahol Budapesten van egy telephely ahol qva sok kocsi van. Ha gondolod...
azért köszi
Megyek lefotózom a belsejét,mert kértek képeket arról is. Érdekes, ez az ember pedig fővárosi.
Áááá ilyen biztos nincs,és nem is jellemző. Nálunk sajna drágábbak a kocsik mint Nálatok,kb 100 hosszabb az ár ugyanazért a kocsiért. Nem érdemes itt venni semmit sem.
Nem nekem kéne, hanem nővérkémnek.2000 körüli évjáratú, 50-60 lóerő, kis méretű autó kéne fél millióig bezárólag van rá keret
Az aki fújta a kismotort. Neki szokott lenni eladó kocsijai,de nem tudom miben gondolkodsz,mert olyan olcsó járgányok zömében mint az a Golf 1 volt. 60-ért 1 év műszakival.
Nagyon pöpec az a kis kocsi. Van esetleg haverod aki ad el kocsikat és megbízható?
Sziasztok! Még nem voltak,5 körül jön megnézni. Kézifékköteleket cseréltem ma délelőtt. Uhhhh! De szivatós egy meló. Jól elfáradtam.
egy kurvajó black ops reklám
http://youtu.be/1jM3gSOHRdM
nem vészes. A dugattyú oldala jobban aggaszt.
Vettem kifelé a zégergyűrűt a dugó csapszegéből, és beesett. Mákom volt, kihalásztam.
A dugattyú oldalának nem kellene ilyen égettnek lennie, igaz? Ez a gyűrű kopására utal nekem, de nem értek hozzá, és rehet hülyeséget gondolok. Mesterek, szakértsétek meg nekem... Köööszii
Nem sok a "kosz" kicsit?
Még csak 3x gurultam így sokan (100-200 fő) de Nekem bejött. Főleg ha FZR-ekkel gurulnánk, hát pöpec lenne nagyon ha tavaszra sikerülne megcsinálni a motort mindenestül.