Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert itt még lényeg. Fentebb már mind1, hogy 101, vagy 103 ló. Megy mint disznó, oszt csáá.
Hali!tudnanekem segiteni valaki,konkrétanmennyiolajkell a telókba?Fzr 600.mársok variációt halottam.kösz.
Na én is megyek inkább a motorommal foglalkozok mint ezzel a pelenkással.
Mit matekoljak? Viszont a műszakihoz kelleni fog a biztosítási csekk vagy az igazolás.
Hűha! Ebéd van. Majd leszek. Sziasztok.
De csak azért evett annyit mert bizti szilóval kinyomtad az exupot.
Mert lerajzolsz és összetépsz?
Tök jó hogy 125-ös meg 250-es motorok teljesítményén vitatkozunk hogy 30 vagy 40Le-s. Tisztára mint a 16 évesek.
Sanyikám, Te pihengessél, hogy tavaszra jó legyél egy talira!
Max 30 hülye vagy te? Gyári 38 le olvasgassál már 1 kicsit ez nem a 80évek eleji aprilia 1994es volt nekem poweres 38 le
Nem,de nem is kell ahhoz hogy elverjen.
Nem kell magyarázkodnod, viszont szépen megkérlek arra, hogy ezt a hangsúlyt a focista ismerősöknek hagyd meg...
Én vagyok a csigabajnok! Engem lehet szidni, én szoktam gyök2-vel menni. Hűha! Aludnom kell ebéd után. Ki van adva. Kemény lesz ez a hét.
gumibotot nem hozott haza ugye?
Sosem volt az a 25-ös rotax 40lovas. még főtengelyen is max 30, ha minden ábrándosan jó.. :) szerintem már mondtam, de 140-el, 12.000-en utazva bő 5litert evett az enyim.
2 ha megnézed sose mentem elöl így nem is lehetett miattam hogy megelőznek szóval megint csituvan kisgyerek.
Javulgat,gyötröm rendesen,de asszem nem elkerülhető az,hogy leépüljön. Érdemben nem tudom terhelni.
Igen, a Viki őriz már. Azt mondta,ha elrakja jó messzire a mankót nem lesz gond velem. Úgy hogy vigyázzak magamra!
Minket? Nem is vittelek. Ha nem az első nagy utam lett volna a vassal és ha nem 6x mentem volna előtte vele akkor lehet röhögni. De így csitu van kisgyerek.
Rendben, köszönöm. Matekolj, a többit meg telefonon egyeztetjük.
Szóval szinkronizálva van és működik az exup (le volt lazulva a csavarja azért esett szét és én így mentem vele eddig, ezért nem tetszett az ahogy ment) most már szépen veszi a fordulatot.
A karburálásnak köszönhetően szivató nélkül hidegen már nem indul el.
Már nincs sok vissza vele csak hideg van vele most motorozni.
közben enyhén könnyeztél, mennyire forog szegényke?

mizu a lábaddal?
Viki őriz már?
Amikor vittem fel Dunaújvárosba a kicsit,autópályán 100-as tempónál 5 alatt fogyasztott. Nem gyorsulgattam,rátettem 100-ra és kész. 8000 fordulat felett volt egy kicsit.
A füstöd miatt egy jó páran megelőztek minket Pécsen
Gyorsultam már lámpától lámpáig a hungárián R1-el, gixerekkel, kawákkal....rövid távon, belvárosban, nem tud annyival többet az ezres, mint amekkorával erősebb..

De nem FZR 1000 volt persze hogy az új szarok nem mennek
Na majd a Bélám megmutatja neked aztán ne sírj ha a füstöm csípi a szemed