volt is krosz mert reggel mikor bemész az erdőbe fagy van , délután fagy van vagyis csak lett volna mert felolvadt és kocsival alig birtunk bejöni. Aszitem kint éjszakázunk vagy várunk legalább amig vissza nem fagy
Szia,
attól függetlenül nem biztos hogy annyira tropa a blokk,csak olcsóbb volt venni 1 egészet mint gyűrűsort 52.000-ért+tömítés 33.000,meg ami közbejön ,a blokk-hoz hozzájutottam 30.000-ért futóművekkel ,felni+ váz,majd a régibe belenézek,hogy gyűrű,vagy szelepszárszimeringekkel van-e probléma.
Amúgy a szelep hézagok mennyire állítottad be
Üdv mindenkinek! Na ma egyenlöre végeztünk az erdei munkával eredmény 22-24m3 erdei fa Jobb oldali rakások összesen 4 nap alatt Egy vagyont érö fa ocsóér
Szia,
csere lesz,találtam viszonylag kevésbbé kopottat,ezt abból gondolom,hogy karbi takarítás után 4-5-re beindult,megjegyzem több hónapig nem volt beindítva.
Nem hiányzik, a két köszörülés az, ahol a két SV dob tartója volt hozzáhegesztve.
Rajta hagytam a gumibetéteket is, gondolom nem baj. A tankhoz viszont sajnos nincsen, csak szakadt van nekem is.
Akkor 10+posta=11e és ráér amikor lesz lóvéd.
Szeva
Én is két éve vettem, valamivel kevesebb összegért, friss műszakival.
Nekem nem eszi az olajat, de karbi és szelephézag beállítási gondjaim voltak vele. Meg egy csomó más is, elsősorban a futóművel.
A blokkal komoly gondom egyelőre nincs. (kop-kop-kop)
Szia Emre!
76000 van benne ,de haver szerint +100 ezret rakhatok hozzá,ha szolidan megyek vele(max 110-120)akkor tűrhető az olajfogyasztás,de e fölött már 1000/1 lityi olaj a 20/50-ből ,hát igen jön a kérdés miért vetted meg ,mert mivel családos ember vagyok ezért 1-re nem tudok annyit kivenni kasszából,ezt meg részletre ideadták(meg kölcsönadásival) 250.000-ért 2 éve akkor még közép ár alja volt,hát ez most már... .Most jelenleg szét van bontva,ráférne 1 festés,de egyenlőre a blokk kérdést akarom rendezni,ami folyamatban.
Az első lánckereket 1 éve cseréltem le kihasználtam rendesen
lehet nincs túl jó állapotban, de meg kell kérdezni a bontót hogy mennyibe kerül egy generátor, első teló, kormánycsutka, karbi stb....
100 körül anyagárba sincs a vas
Erősen átalakított,ráadásul pont a blokk állapotáról hallgat(futott km?),az ülésidom nem eredeti,kipu se.Gondolom buktak vele,azért vágták szét a hasidomot,cserére már nem tellett.Azt meg nem értem,a blokkot miért kellett lefesteni?Én nem venném meg.
Mit lehetne ott krosszozni
attól függetlenül nem biztos hogy annyira tropa a blokk,csak olcsóbb volt venni 1 egészet mint gyűrűsort 52.000-ért+tömítés 33.000,meg ami közbejön
Amúgy a szelep hézagok mennyire állítottad be
csere lesz,találtam viszonylag kevésbbé kopottat,ezt abból gondolom,hogy karbi takarítás után 4-5-re beindult,megjegyzem több hónapig nem volt beindítva.
Felújítod, vagy csere
Rajta hagytam a gumibetéteket is, gondolom nem baj. A tankhoz viszont sajnos nincsen, csak szakadt van nekem is.
Akkor 10+posta=11e és ráér amikor lesz lóvéd.
Én is két éve vettem, valamivel kevesebb összegért, friss műszakival.
Nekem nem eszi az olajat, de karbi és szelephézag beállítási gondjaim voltak vele. Meg egy csomó más is, elsősorban a futóművel.
A blokkal komoly gondom egyelőre nincs. (kop-kop-kop)
76000 van benne ,de haver szerint +100 ezret rakhatok hozzá,ha szolidan megyek vele(max 110-120)akkor tűrhető az olajfogyasztás,de e fölött már 1000/1 lityi olaj a 20/50-ből
Az első lánckereket 1 éve cseréltem le kihasználtam rendesen
lehet nincs túl jó állapotban, de meg kell kérdezni a bontót hogy mennyibe kerül egy generátor, első teló, kormánycsutka, karbi stb....
100 körül anyagárba sincs a vas
Az enyémet se vetted volna meg, az is bukott volt. Legalább már nem kellett szétdarabolni