Én semennyire, szervizben csináltattam meg, azt is meg a karbi beállítást is. De van valahol táblázatom róla, majd beteszem a topikba. Nekem se garázsom, se műhely, a szabadban szereltem mikor jó volt az idő.
Az nem volt rossz bolt akkor.
Pecázni voltunk és egy erdőben van a tó. A köcsög róka meg elkezdett turkálni a kajásszatyrokban a hátunk mögött. Felfigyelve a zörgésre odaléptünk hogy mi a szar az, teszem arrébb a sátor cuccait, akkor látom hogy a hátizsákból félig kilóg valami ami belekapott a karomba (mák hogy vastag pulcsi volt rajtam) és le akar lépni a szalámis zacsival. A haveromnak sikerült belerúgni egyet de elvitt vagy rúd szeletelt turistaszalámit a köcsögje. (még mák hogy nem egy medve volt mert az elvitte volna a kenyeret is)
itt most csak gyönyörü szarvasok vannak volt hogy vártunk vagy 5-10 percet mire ugy gondolták ,hogy elmennek az utrol nem félnek még (nem kerültek puska elé még)
Szeretem az erdőt! Sajna,még egy darabig nem is fogok kijutni.
De ma már meg tudtam emelni a rossz lábam kinyújtva! Eddig nem ment. Úgy hogy még egy lépéssel közelebb kerültem a garázshoz!
mingyá kész vagyok csak a rohadt filmesek. Már csak az idomokat meg az utaslábtartót kell. És akkor annyi kell még első idom tükrök plexi ja és benzin. Asszem ennyi más nem.
Az nem volt rossz bolt akkor.
link
Köcsög tavasz hol vagy már?
De ma már meg tudtam emelni a rossz lábam kinyújtva! Eddig nem ment. Úgy hogy még egy lépéssel közelebb kerültem a garázshoz!