Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én kiskanállal alagutat ástam, lásd 3as metró
Még jó hogy nem kanál.
Csóró Mesu egy kanállal próbálná az olajat leengedni.
Azaz csillagkulcs arra gondoltam én is, csak kajáltam és villa volt a kezemben mikor írtam és megbotlott az ujjam .
Jó reggelt
Nyugi Poti! Nézd a jó oldalát. Annyival több lesz a zséé, annyival több benzint tudsz venni.

Jó reggelt!
jófejek a melóba. örültem, hogy holnap (ma) lájtos napom lesz, erre csak úgy oda szúrta az egyik managger, hogy ja holnap nem fél 4-ig vagy hanem fél 8-ig...köszcsi. úgyhogy ábrus holnap nem tudom feladni a kosarat
szasztok skacok
mesu ebben a vidiben a középső srác a haverom együtt jártunk bulizni, nagyon jó haverom.
én is megyek Jó éjt!
Meglepődnék, de úgy legyen !
Na elköszönök. Felébresztem Kingát, merthogy a kanapén aludt el.
Mostmár kéne alvással gyúrni egy keveset a holnapi napra. . .

Jó éjt !
a hétvégén már motorozos idő lesz
Ráütöttem, ja. Mosán kafa.
Kinga alszik és pedig Rejtély-t nézek
mivan nem köt le kinga ? én ilyenkor nem szerelnék ha ilyen asszonyom lenne és ráverted a gyürüket a dugora?
hidegvágó + kalapács.
az imént felkerültek a gyűrűk a robogó dugattyújára.
már csak 0 fok körüli időjárás kellene, hogy a garázsba ne fagyjon be a seggem.
svéd kulcsal meg a kromos szárat ,hogy el ne forogjon
Vízpumpa fogot neki
Villáskulccsal NEM tekergetjük a tetejét hanem csak csillagkulccsal, mivel alumíniumból van és nem akarjuk szétbarmolni.
meg etetni kell az asszonyt, ha elfogynának a konzervek, ne legyen csont és bőr
na mentem aludni.joccak'
nalam is van aluminium baseball uto, machete,erdelyi tor (kb 20-25 centi pengevel), meg a jo oreg beretta.igaz az csak airsoftos valtozatban. meg nehany konzerv is a nehezebb napokra en mar felkeszultem
azok közül a később játszódót tuti láttam, a másikat nemtom. nemtom mekkroa esély van az ilyesmire, de van itthon pár cucc, és szerencsére hazsnálni is tudom
gyönyörű ez a motor... http://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati/ducati_monster_600-4137896
egy reszlet a kedvenc jatekombol,h (adam utan szabadon) hiven tukrozze a beteg agyamat
pontosan baromság nem kell azt fogni semibe sem csak alul felül kulcsal azt kézi erő a többimunkálat nem is értem minek befogni ebbe abba
es rohadt jo a zeneje
http://youtu.be/dMyIG2EKPoE