Ne lennék megbízható? Most hívott 1 srác hogy cserélne 1 88as 1000frézit 350re tartották, ő adná a zzr400as kawát és szőrén szőrbe. de a 2es fokozat mikor berakják recseg-ropog hogy jó üzlet lenne-e. Érted engem hívott nem Ábrus urat. Lebeszéltem róla . De honnan tudja a számom mikor ki sincs rakva 3 napja?
Megtiltom!
Maradj szépen otthon a meleg szobában és ne kockáztasd az eddigi eredményeket. (tudom hogy milyen szar de hidd el hogy nem változott semmi a garázsban)
nem tudom megbizhato-e az elado... na meg a te allitasod
amugy ha le lenne kopva a gumim,siman megvennem,egyszerubb,mint atalakitani,de 2 eve ,mikor megvettem a galambvadaszt,vadi uj gumival vettem.bar azota kicsit kopott
elsot viszont hamarosan venni kell,mert kezd kirepedezni,meg a telobol rafolyt az olaj,es azt nem szerette...
Lányom (13 éves) kibírta kedden, valahogy te is ki fogod.
Maradj szépen otthon a meleg szobában és ne kockáztasd az eddigi eredményeket.
nem tudom megbizhato-e az elado... na meg a te allitasod
amugy ha le lenne kopva a gumim,siman megvennem,egyszerubb,mint atalakitani,de 2 eve ,mikor megvettem a galambvadaszt,vadi uj gumival vettem.bar azota kicsit kopott
elsot viszont hamarosan venni kell,mert kezd kirepedezni,meg a telobol rafolyt az olaj,es azt nem szerette...
a link:)