Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt egy jawa mustang láncvédő,sztem jól néz ki,csak meg kéne gyártani fordítva.
Tőled biztos nem mert akkor te segítettél volna neki szerintem.
de béna vok.Remélem el tudsz igazodni rajta
Egyébként szerinted kitől kapta a srác a számot?
Basszus engem ne is hívjon senki!
őőőőőőőőőő őőőőőőőőőőő őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő őőőőőőőőőőőőőőőőő őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő őőőőőőőőőőőőőőőőőőőő izé őőőőőőőőőőő
Kanül. Kézfejen szokták, ott jobban fáj
Lányom (13 éves) kibírta kedden, valahogy te is ki fogod.
Fénykép! (luktávolságok, méret)
Ágyék sérvel műtik ma az Ádit.
valami infót nyomassál az ölelkezésen túl
Bakosi kolléga kedvéért operáltatja át magát. Mostanában valahogy érzékenyebben hat rá a melegfront.
Ne lennék megbízható? Most hívott 1 srác hogy cserélne 1 88as 1000frézit 350re tartották, ő adná a zzr400as kawát és szőrén szőrbe. de a 2es fokozat mikor berakják recseg-ropog hogy jó üzlet lenne-e. Érted engem hívott nem Ábrus urat. Lebeszéltem róla . De honnan tudja a számom mikor ki sincs rakva 3 napja?
Oks. Bááár nagyon gáz vagyok már.
mivan b+ te is lerokkantál? vagy nemváltoztatás lesz?
Aki 18-as felnit kínálgat az eleve nem megbízható. (ez a faszi meg pláne, be van zárva egy filmgyárba, biztos hogy már nem a földön jár )
Megtiltom!
Maradj szépen otthon a meleg szobában és ne kockáztasd az eddigi eredményeket. (tudom hogy milyen szar de hidd el hogy nem változott semmi a garázsban)
itt is -3, volt 1 kis hó szerű pötyögés.
Az eladó megbízható az állítás nem biztos. 4,5-5 mm a bordamélység az nem rossz

nem tudom megbizhato-e az elado... na meg a te allitasod
amugy ha le lenne kopva a gumim,siman megvennem,egyszerubb,mint atalakitani,de 2 eve ,mikor megvettem a galambvadaszt,vadi uj gumival vettem.bar azota kicsit kopott
elsot viszont hamarosan venni kell,mert kezd kirepedezni,meg a telobol rafolyt az olaj,es azt nem szerette...
nezzetek mit talaltam! vajon ez jo a 600asba?