kapsz egy vágási engedélyt azt egy m3 utáni papirt majd egy szállitásit de mindenzt névre és rendszámra cimre irval majd a végén csak ezen 3 papir együttesen érvényes az elszállitásra
itt nem itt reggel 8 elött nem léphetsz be az erdőbe és délután 4 kor visszont látásra fokozottan vigyázzák az erdőt redszámra van irval hogy mi vel jársz ki ha nem beirt rendszám vagy ismeretlen kocsi abban a pillantaban stop van . Itt még komolyan veszik a dolgokat
de az egész utca kint volt mint az szokot lenni egy faluban. Végül 2 Magnumal futottunk be a potkocsi több mint 4 méter magasra volt rakval és akkor nem volt elég hely az udvarban alig tudtuk lekinozni a platorol nem borult le hiába billentette 3 óra volt mire kiált az utsó trakesz
Hogy ott van a bontott fzr meg 1 csomó futómű meg nemtommennyit költöttél már fzr cuccra. Hogy nem kéne váltanod 1et. De amennyi munkát már belefektettél az fz be megértem hogy nehezen vállnál meg tőle. Meg te inkább a nyugis túrázós vagy mint a döntögetős speed huszárok. Téged nem a 200 felett száguldani dolgok érdekelnek már hanem a táj amiben motorozunk. Igazat megvallva már engem is
Na remélem ki tudod bogózni én elvesztettem a fonalat
Azon agyaltam miközbe tettem 1 kört a stúdióba hogy van ilyen apró dróthálós fémszemetes és milyen jól nézne ki ha abból csinálnék rácsot az oldalidomra a légbeömlőhöz.
Na remélem ki tudod bogózni én elvesztettem a fonalat
ha te megérdemled akkor én is