Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kapsz egy vágási engedélyt azt egy m3 utáni papirt majd egy szállitásit de mindenzt névre és rendszámra cimre irval majd a végén csak ezen 3 papir együttesen érvényes az elszállitásra
itt nem itt reggel 8 elött nem léphetsz be az erdőbe és délután 4 kor visszont látásra fokozottan vigyázzák az erdőt redszámra van irval hogy mi vel jársz ki ha nem beirt rendszám vagy ismeretlen kocsi abban a pillantaban stop van . Itt még komolyan veszik a dolgokat
Akkor éjjel kint alszol a rakásnál 1 sörétessel? Nehogy a brazil buga válogatott arra járjon.
nyárra meg már beválaltam ugyanennyi akác,cser,és tölgyet
de az egész utca kint volt mint az szokot lenni egy faluban. Végül 2 Magnumal futottunk be a potkocsi több mint 4 méter magasra volt rakval és akkor nem volt elég hely az udvarban alig tudtuk lekinozni a platorol nem borult le hiába billentette 3 óra volt mire kiált az utsó trakesz
Basszameg nem irigyellek ez qrva sok
igen elégé sokacska de még mi lesz mire a helyére megy egy párszor már meg fogtuk igy is
Az igen 1 tüzép telep megirigyelné. A szomszédok nem irígykednek?
Hogy ott van a bontott fzr meg 1 csomó futómű meg nemtommennyit költöttél már fzr cuccra. Hogy nem kéne váltanod 1et. De amennyi munkát már belefektettél az fz be megértem hogy nehezen vállnál meg tőle. Meg te inkább a nyugis túrázós vagy mint a döntögetős speed huszárok. Téged nem a 200 felett száguldani dolgok érdekelnek már hanem a táj amiben motorozunk. Igazat megvallva már engem is
Na remélem ki tudod bogózni én elvesztettem a fonalat
nem semmi mennyiség, akkor most beindulhat a fogpiszkáló gyártás
üdv fiúk! ma visszahültem a jó kis erdei levegőn behoztuk a fát elég komoly munka volt
no de micsoda?
Csak vártam már mikor tudatosul benned
Azon agyaltam miközbe tettem 1 kört a stúdióba hogy van ilyen apró dróthálós fémszemetes és milyen jól nézne ki ha abból csinálnék rácsot az oldalidomra a légbeömlőhöz.
akkor meg mit vigyorogsz, he?
Nem mondtam hogy nem érdemled meg.
nem röhög
ha te megérdemled akkor én is
Viszont ha abból indulok ki, hogy az Fz-men FZR futómű van, meg egy csomó FZR alkatrészem dobozban, akkor inkább egy ezres Genesisre lenne szükségem.
Kawasaki zx9r 1996 a fekete de nekem inkább 1 ilyen és az a láncvédő
na, ilyen kell nekem!