Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez de fasza
Csak mikor a kommandósok nyitják rád éjjel az nem olyan jó Ne akard megtudni
Azért vigyázz csak,nehogy gond legyen. Nem éri meg. A mocihoz meg grat! A végén csak lesz valami belőle.
Mármint még nem voltam lent,csak itt a fórumon. Talán majd hétvégén megpróbálom. Tegnap este voltak nálam a volt csapattársaim. Hű de jó volt! 4-en jöttek,itt voltak majdnem 9-ig. Jól esik,hogy rám nyitják az ajtót néha.
altatnak. ezt írják utánáról: A műtétet általában 6-8 órás megfigyelési idő követi, utána a beteg saját lábán, kísérővel, személygépkocsival elhagyhatja a klinikát. Az első egy hétben tartózkodni kell a fizikai megterheléstől, állandó ágynyugalom nem szükséges. Egy hét elteltével kontroll vizsgálat alkalmával a varratszedésre kerül sor. A második kontroll négy hét múlva esedékes, ekkor már a gyógyult állapotot találjuk. Az átlagos gyógyulási idő kb. négy hét, ekkorra lesz a beteg teljesen terhelhető.

namost, hétfőn melózok majd, telefonálgatás, megnézem a helyet, meg ilyenek úgyh csak jó lesz. és addigra megvan a robesz rendzsáma is mostmár ténylegggggg, úgyh geccikiráááááálllllyy
Altatnak? Vagy gerinc érzéstelenítést kapsz?
há a sérvemet
Húúúú! De tetszik.
Szia!
Voltam délelőtt,sajna nem voltam a garázsnál. De jó irányba megyek,lassan menni fog az is. A gyógytornász azt mondta,jövő héten megpróbáljuk egy mankóval.
Aztaaaaa!
Egész nap aludtál vagy voltál a garázsnál is?
Mit csinálnak rajtad?
Persze hogy javítható. Egy 8-as csavar belement a gumiba,azt megcsinálták. Kifúrják,és egy gumihengert húznak a lyukba,majd valamivel beledolgozzák,és olyan stabil lesz,mintha a maga a gumi része lenne.
baszki. be kell mennem a kórházba, holnapra be vagyok írva... vagyis igen jó eséllyel megcsinálnak
Köszi!
Meggondolom, bár attól tartok hogy előbb egy normális kicsit kell vennem. De egyébként meg nekem elég lenne csak a rendszámot áttennem.
Aztaaaaaaaaa
Ezmeg tavasszal lesz aktuális. A német purusztok még nem cserélik a gumát. Komám múlt héten volt. Hozott egy 160-ast nekem amivel szerintem mentek 10 métert, beletolták egy facsavarba és levették. Nem tudom javítható-e? Remélem... Dunlop spotmax2 2008 34 heti.