Nekem is Macadam van hátul,én is döntöttem már esőben kanyarba,nem csúszott,pedig utassal voltam.Viszont hideget nem szereti,ősszel megcsúsztam vele.Persze egy tízéves gumma már nem az igazi!
aha!úgy döntöttem hogy újat veszek aztán az nekem pár szezont elmegy.ezért is szeretnék sport-túra gumit hogy futásteljesítménye is legyen meg tapadása is.
nekem még egyikhez sem.a motort a mostani gumikkal vettem de már csere érettek.elöl dunlop vmi van hátulmeg michelin macadam.(10 éves a hátsó) és elég nehezen dönthető szerintem.ezért kérdezlek titeket.
most lehet hogy tudnék venni jó áron bridgestont csak nem tudom hogy megvegyem-e vagy inkább majd contit?
Olyasmi mint a Pilot Road 1 Csak a pilot nedves uton jobb! A dönthetösége aki ameddig szereti 1 cm majrécsikig simmán biztonságos persze nem drasztikus gázhoz társitval
azért ha van valakinek még véleménye a gumikról leírhatná aztán majd visszaolvasom.
most lehet hogy tudnék venni jó áron bridgestont csak nem tudom hogy megvegyem-e vagy inkább majd contit?
fogaskocka és társaik
Végére feltalálta még egyszer a tag a bolygókerekes hajtóművet...