Többen kivántak jobbulást,köszönöm.Szerencsére nagy bajom nem esett csak a csuklóm van bedagadva nem nagyon mozog,de dolgozni tudok vele óvatosan.Én is kivánom a többi sérültnek mielöbbi gyógyulásás.
Sziasztok ábrus, tegnap 1 órával bementem meló előtt, hogy fel tudjam adni postán a cuccost. Mikor odaértem mondták, hogy most pénzt váltanak, kb. fél óra múlva jöjjek vissza, addigra talán végeznek...mondom ok. Ugye ha 8 órába vagyok, akkor van fél óra szünetem. Gyorsan átrohantam a szünetem alatt, kiálltam a sort, majd amikor odakerültem akkor közölte a kishölgy, hogy itt nem lehet csomagot feladni, csak a nagyobb postákon. Na mármost. Nálunk kurvára nem tudom hol van nagyobb posta - talán EuroPark - és az is igencsak messze van, így tegnap nem tudtam feladni, ne várd ma a kosarat. Mindjárt mennem kell melóba, 8-ig benn vagyok, úgyhogy a mai nap is kiesik. Sorry. Nem tudok mit csinálni. Megpróbálom megkérni valamelyik családtagomat, hogy adja már fel, de nem hiszem, hogy ők ráérnének, melóznak ők is...amint tudom feladom, szólni fogok, hogy na akkor most várd..fantasztikus jó nap volt a tegnapi is...
3 napig Pesten leszünk központi irodát felújítani sz-cs-p. Nem leszek kint mogyin sajnos csak este sok körül
A TV-ben láttam a reklámban. :-)