Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Többen kivántak jobbulást,köszönöm.Szerencsére nagy bajom nem esett csak a csuklóm van bedagadva nem nagyon mozog,de dolgozni tudok vele óvatosan.Én is kivánom a többi sérültnek mielöbbi gyógyulásás.
Nem rugattam hanem normális keretek között téptem szét a száját neki
kissb.
3 napig Pesten leszünk központi irodát felújítani sz-cs-p. Nem leszek kint mogyin sajnos csak este sok körül .
Aki megteheti hogy munkaidőben motorozzon
Persze, mert megint rugattad a mocid.
Ez azért van, mert jobb oldalon nincs lánc a mocidon.
Namondjuk ilyen plázás postákon nálunk sincs csomag feladás.
Én meg Vésztön, ez külön köztársaság volt, régen egy kis idöre.
Valami nem smafu. Megint hátrébb van csúszva jobb oldalon a tengely a motornak.kb 3mm a láncfeszítőn az alulap kotyog
Sziasztok! Elment a gyógytornász. Szép idő van,lassan meglátogatom a gépparkot. Irány a garázs!
És én élek vidéken.
Végre, valami jó hír, legalább nem unatkozol.
Na megyek kicsi munka
Ez 1 erősen erőltetett poén volt nem volt jó
Értem,az enyém azért piros,mert a Vodafonnál még mindig karácsony van.
A TV-ben láttam a reklámban. :-)
Ja de ez karácsony előtt volt
Csak az Elek volt a tesztelek
2ővel lejjebb meg fehér
Itt még sárga!
Sziasztok ábrus, tegnap 1 órával bementem meló előtt, hogy fel tudjam adni postán a cuccost. Mikor odaértem mondták, hogy most pénzt váltanak, kb. fél óra múlva jöjjek vissza, addigra talán végeznek...mondom ok. Ugye ha 8 órába vagyok, akkor van fél óra szünetem. Gyorsan átrohantam a szünetem alatt, kiálltam a sort, majd amikor odakerültem akkor közölte a kishölgy, hogy itt nem lehet csomagot feladni, csak a nagyobb postákon. Na mármost. Nálunk kurvára nem tudom hol van nagyobb posta - talán EuroPark - és az is igencsak messze van, így tegnap nem tudtam feladni, ne várd ma a kosarat. Mindjárt mennem kell melóba, 8-ig benn vagyok, úgyhogy a mai nap is kiesik. Sorry. Nem tudok mit csinálni. Megpróbálom megkérni valamelyik családtagomat, hogy adja már fel, de nem hiszem, hogy ők ráérnének, melóznak ők is...amint tudom feladom, szólni fogok, hogy na akkor most várd..fantasztikus jó nap volt a tegnapi is...
Nem sárga
A fejidom miért sárga színü a mocidon?
Mint a doxa óra úgy ketyeg vagy mint a japán tücsök (yamahus ciripelus) úgy ciripel megy mint a golyó
Talán már motoroztam is a hétvégén