Ezt értem, de akkor miért 180-190-es gumival jön ki az összes nagy vas? Meg miért nem látni a hirdetések között 170-es vagy az alatti pályagumit? Gondolom az összes pályázó sík hülye.
nem, sőt! jobban megvezetik az úthibák (látszó, és kevésbé látszó is), plusz a vlgsebességből is jócskán elvesz, a foygasztást is növeli, és a rugózatlan tömeget jelentősen, azon keresztűl pedig a motor úttartását, és biztonságát.
amúgy ma éttermi szopónap volt... vendéget hajkurásztam a váci utcában, megebédeltem, meg basztam a rezet a másik étteremben, aztán nem csináltam semmit, aztán megbeszéltünk, aztán alibiztem, aztán vacsoráztam, és vége is lett a napnak.
Nem biztos hogy jobb lesz nehezebben lehet ledönteni nálam is a 180 as a 160 helyett és érezhetően több erő kell a kanyarodáshoz és azt vettem észre hogy nem nem nem és hirtelen bedől. Erre hittem azt hogy a villaszög miatt van de nem hanem a gumi miatt és nagyobb íven is fordul ahol eddig szépen 1 ívbe megfordultam most jó 1 méterrel nagyobb a fordulási kör.
hát ja.... de most gondolkodóba estem... lehet hogy 150-es gumát kéne vennem és akkor azért kinézetre sem olyan csúnya de kanyarba jobb lesz ezek szerint.ez elgondolkodtató! hm......
A jobboldali betétet mindenki felismeri, a baloldali viszont a 190-es Merci hátsó fék betétje....
Jó éjszakát
Jó éjt !
link