Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ennek a végét nem értettem a rugózatlan tömegtől.mit csinál vele?
Ezt értem, de akkor miért 180-190-es gumival jön ki az összes nagy vas? Meg miért nem látni a hirdetések között 170-es vagy az alatti pályagumit? Gondolom az összes pályázó sík hülye.
hasonló node, egy H.E.M.I blokkban is hasonló dugattyú van, mint az FZr-ben, oszt mégse ugyanaz
egy gyengébb motornál még inkább lassitja valamivel lustább lesz valamivel
Egy kis érdekesség.
A jobboldali betétet mindenki felismeri, a baloldali viszont a 190-es Merci hátsó fék betétje....
nem, sőt! jobban megvezetik az úthibák (látszó, és kevésbé látszó is), plusz a vlgsebességből is jócskán elvesz, a foygasztást is növeli, és a rugózatlan tömeget jelentősen, azon keresztűl pedig a motor úttartását, és biztonságát.
áááááá mért tenné?
de a szélesebb gumi nem jobb ugymond az egyenesben?nagyobb tempónál nem tartja stabilabban a motort?
persze csak mindenki szereti ha brutálisaban néz ki bár én nem foglalkozom ezel bár a 180 az már elég jó
amúgy ma éttermi szopónap volt... vendéget hajkurásztam a váci utcában, megebédeltem, meg basztam a rezet a másik étteremben, aztán nem csináltam semmit, aztán megbeszéltünk, aztán alibiztem, aztán vacsoráztam, és vége is lett a napnak.
rég tudjuk, hogy nemhiába van kitalálva a gyári gumiméret NAGYON kevés oylan modell van, aminél tényleg van KICSIVEL jobb gumiválasztás
én egyszer tetem 190 est a180 as helyett de többet soha sokal nehezebb irányitani dönteni
ez de akart lenni.
Énis mentem alukálni.
Jó éjszakát
Na, én megyek aludni.
Jó éjt !
Sanyikám 1 könyvet ajánlanék figyelmedbe.
link
ne szeretem a szép széles hátsó gumikat!
Nem biztos hogy jobb lesz nehezebben lehet ledönteni nálam is a 180 as a 160 helyett és érezhetően több erő kell a kanyarodáshoz és azt vettem észre hogy nem nem nem és hirtelen bedől. Erre hittem azt hogy a villaszög miatt van de nem hanem a gumi miatt és nagyobb íven is fordul ahol eddig szépen 1 ívbe megfordultam most jó 1 méterrel nagyobb a fordulási kör.
ja, te meg ne aggódj, majd elmúlik
hát ja.... de most gondolkodóba estem... lehet hogy 150-es gumát kéne vennem és akkor azért kinézetre sem olyan csúnya de kanyarba jobb lesz ezek szerint.ez elgondolkodtató! hm......
és szeretnéd ha megkérdezné valaki milyen volt, vagy elmondod magadtól
na lökjed limosofőr
no, vótunk dolgozni
virsli is vastagabb a tecsóba