Nah beszoptam. Elkezdtem én is a fékeket buherálni, és nem jönnek le az első munkahengerek. A volt gazdi átmenő csavarral rakta össze, és belöl van a feje. Fel kék emelni, de a spani a vitoban van, az meg messze van. É baromira fáj az ujjam.
Nyavalyát. Ha minden egyes alkalommal amikor beáll a dugattyú féknyerget cserélsz akkor két évente csere lesz.
Tessék szépen kinyomni addig a dugattyút amíg épp nem esik ki és polírpapírral megdolgozni a felületét tisztára. Aztán szépen megdolgozod szilikonsprével is és megnyomkodod párszor ki-be. Én le szoktam kenni kemény SZILIKONzsírral és akkor egy év múlva sem kell vele bírkózni. (keresztüllöksz egy reszelőt vagy bármi erősebb valamit és azzal nyomod vissza PÁRHUZAMOSAN mert hajlamos keresztben befeszülni,ha befeszül azt abból veszed észre hogy nem megy, ekkor a fékpedállal picit nyomd ki és mehet vissza) Egy pillanatszorító is nagy segítség tud lenni.
Ez a kifejezés a posta csomagforgalmi díjszabásában és üzletszabályzatában is benne van.
amúgy Szevasztok!
Most mennem kell.
Hidd el hogy sokkal kezesebb a keskenyebb gumival még ha nem is olyan "Big Bike-os"
Tessék szépen kinyomni addig a dugattyút amíg épp nem esik ki és polírpapírral megdolgozni a felületét tisztára. Aztán szépen megdolgozod szilikonsprével is és megnyomkodod párszor ki-be. Én le szoktam kenni kemény SZILIKONzsírral és akkor egy év múlva sem kell vele bírkózni. (keresztüllöksz egy reszelőt vagy bármi erősebb valamit és azzal nyomod vissza PÁRHUZAMOSAN mert hajlamos keresztben befeszülni,ha befeszül azt abból veszed észre hogy nem megy, ekkor a fékpedállal picit nyomd ki és mehet vissza) Egy pillanatszorító is nagy segítség tud lenni.
Olyan Kérdésem lenne hogy 92'-es 600-as FZR-re felmeny-e ez a gumi?
Bridgestone BT 090 R Pro 150/60 R18 TL 67H
http://ssl.delti.com/cgi-bin/r...