Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miva? Nem értem
Emre, neked az első munkahengereid hogy állnak? Tartalékba hagyod, vagy piacképesek?
Nah beszoptam. Elkezdtem én is a fékeket buherálni, és nem jönnek le az első munkahengerek. A volt gazdi átmenő csavarral rakta össze, és belöl van a feje. Fel kék emelni, de a spani a vitoban van, az meg messze van. É baromira fáj az ujjam.
minek neked 2 Fzr? csak kíváncsiságból? amúgy szépek!
hm? nekem elöl 120/70 r 17 ,hátul 160/60 r18-am van.a 170-es már nem megy rá mert nem fér el a villák közt.
Jó de a felnire felmegy a 150-ből a 60-as?
De neked 70-es van a 160-ból. Nem?
rakj rá mindent!a fék nem játék!
akármi - Ábrus gyorjárat.
Ez a kifejezés a posta csomagforgalmi díjszabásában és üzletszabályzatában is benne van.
140-es gumi hátra?mi az bicikli? nekem 160-as van.
amúgy Szevasztok!
Nem történik katasztrófa de jobb ha teszel.
Most mennem kell.
aha és ha nem rakok?
Kemény szizsír kell mert fékezésnél ott baromi meleg van!
De fel lehet, van ott 150-esben is.
Én inkább ezt javaslom.
Hidd el hogy sokkal kezesebb a keskenyebb gumival még ha nem is olyan "Big Bike-os"
Megérte bukógombába invesztálni,a tank sérülésmentes
Már szétkaptam most puccerolom polirpapír nincs van kéztörlő budipapír szilikonzsír van mert kaptam a felújítóhoz
Nem veszélyes.Nézz át a Z750-1000 topicba,tegnap tettem fel képet a sérült alkatrészekröl.
Nyavalyát. Ha minden egyes alkalommal amikor beáll a dugattyú féknyerget cserélsz akkor két évente csere lesz.
Tessék szépen kinyomni addig a dugattyút amíg épp nem esik ki és polírpapírral megdolgozni a felületét tisztára. Aztán szépen megdolgozod szilikonsprével is és megnyomkodod párszor ki-be. Én le szoktam kenni kemény SZILIKONzsírral és akkor egy év múlva sem kell vele bírkózni. (keresztüllöksz egy reszelőt vagy bármi erősebb valamit és azzal nyomod vissza PÁRHUZAMOSAN mert hajlamos keresztben befeszülni,ha befeszül azt abból veszed észre hogy nem megy, ekkor a fékpedállal picit nyomd ki és mehet vissza) Egy pillanatszorító is nagy segítség tud lenni.
Sziasztok!
Olyan Kérdésem lenne hogy 92'-es 600-as FZR-re felmeny-e ez a gumi?
Bridgestone BT 090 R Pro 150/60 R18 TL 67H

http://ssl.delti.com/cgi-bin/r...
Köszi Délután majd próbálgatom
Kúpgörgős csapágy. Meg lehet próbálni hogyha be van verődve hogy elfordítod, akkor még egy darabig jó lehet.