Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már 3x elolvastam,és olvastam a másik két könyvét is. Meg van az összes.
Megkanalazzuk talin vagy inkább a pokrócozást kapja .
Sziasztok!
Láttál olyat ami nem indult?
A 250-es frézin nekem 150/70x17 volt,de úgy vettem,nem én raktam fel rá.
Ezt egyszer már letárgyaltuk.
Akkor is mondtam hogy szándékosan nem tartok fel senkit, de nem fogok menekülni előzés közben azért, mert valaki ott toporzékol mögöttem hogy ő siet, és ha majd ha én befejeztem az előzést a belső sávban majd akkor mehet. Addig meg sorba áll szépen mint mindenki. (és már nem is működik a takarítás)
Visszajött a generátornál a kotyogó hang
Képet nem teszek, legyen meglepetés.
Stresszes Laci
Jó vicc.
Tényleg, vettél? Képet róla
Bakker, úgy tűnik, csak én küzdök kisebbségi komplexussal, mert én még a majd 170 lovas BMW-vel is azonnal kihúzódok, ha utolér valaki.

Ahelyett, hogy baktatnék nyugisan belül, ilyen gondolatokkal: "hova siecc, buzi?" meg "nekem is pont annyi jogom itt menni" és "mi van, a drága autóddal a belső sávot is megvetted?"
Ehelyett én meg stresszelem magam...
Most már muszáj leszek motorral menni talira, hogy lássatok egy rendes FZR-t. Ami esőben is beindul...
http://www.biker-world.hu/egyt...
túl vastag szerintem ez így 18mm az úgy 27mm
Az baj, ha kisebb, mert fékezéskor ráfeszülhet a csapokra (nem vezeti a nyereg oldala, kottyan) szal akkó nem jó bele
Tudod, Ábrus, hogy szeretlek, de most hülyeséget beszélsz.
1: egyszer használnál huzamosabb ideig (és tempósan) olyan autót, ami köztudottan "letakarítja a belső sávot", akkor tudnád, hogy az effektus működik.
2: nem kihúzódni a nagyobb és gyorsabb elől, azon kívül, hogy parasztság, még szabálytalan is (jobbratartás, ugye)
Az meg hogy te nem tennéd bele azt megértem, hiszen Civiced van ha jól tudom.
Szerintem csak a vastagsága kérdéses hogy befér-e a nyeregbe.
Jó reggit az Uraknak!
Megnéztem a Bárdinál a legolcsóbb betét 3372 Ft. Méretek is vannak...reszelni nem kell belőle, mert ez a kisebb. Én azért nem tenném bele, fsz tudja biztos van más különbség is a kettő között...
2Mbites nettel, gondolom.
Tudom tudom . . . . . .
Hát én nem is értem én 1 800megés mesefilmet 8 perc alatt küldök át a keresztfiamnak.
Akkor nem veszünk.