Shox Mondial M-es, tökéletes állapotban!
Ára FIX 30.000 Ft, postával 32.000 Ft.
Meg van egy Sidi Vertebra csizma 42-es, 20.000 Ft-ért, a képen látható sérüléssel, abszolút nem vészes, a talpa nagyon minimálisan van megkopva (ahogy a képen is látszik).
Ha mind a kettőt elviszed, akkor 45.000 FT!
Sürgős lenne!
Szinte látom magam előtt a 140 kilós cigánygyereket a hat osztályos diplomájával ahogy mondja neki az orvos hogy ennyire veszélyeztetetten sajnos nem lehet jogosítványa, sajnálom uram.
Üzemorvosa nincs a stúdiónak?Keresd meg azt a doktornőt,aki a forgatás alatt szokott ügyelni,vagy keress egy magánrendelőt,van ott Pesten néhány!Ne add fel4 Én annó 86-ban elhittem hogy soha nem vezethetek,és sokáig nem próbáltam újra,pedig később már lehetett volna.
Túlsúllyal nem adja meg?
Na ez nekem új,nem inkább csak egy kis zsozsót várt?Láttam én már 160 kilós hivatásos sofőrt.keresd meg az elsőfokú orvosi alkalmassági bizottságot,hátha ott több szerencséd lesz.
nalam is volt babos konyv.mondtam a szamokat,es az egyiket elrontottam.akkor jottem ra,mikor mar a masikra hajtotta at.o eszre se vette marha komoly am egy ilyen vizsgalat
tudod itt az abaj ,hogy matávos vezeték van amin jön ugye a t-home és csak ezen ad netet. Van egy kábel szogáltattó aki nem engedi más szolgáltattónak használni a vezetékeit az egy kábel net lenne de drágább mint ez . És még vagy egy tucat tyúkbél de mhet vagy kihez tartozik azt nem tudom de ennyivel kimerült a net itt nálunk. Upc kéne de annak nem tudok rola hogy lenne itt kábele. Ez a passziv optika. mediaconverter ez mit takar ? mihez és kihez tartozik vagy hogyan ?
Akkor azt dobd ki. Öreg 10-15 éves Inviteles, Matávos vezetékek...ájjájááj
Rendelj valami Koaxosat...az jó
A T-nek tuti van arra hálója.
Ha nincs akkor passzív optika+ médiaconverter
Ára FIX 30.000 Ft, postával 32.000 Ft.
Meg van egy Sidi Vertebra csizma 42-es, 20.000 Ft-ért, a képen látható sérüléssel, abszolút nem vészes, a talpa nagyon minimálisan van megkopva (ahogy a képen is látszik).
Ha mind a kettőt elviszed, akkor 45.000 FT!
Sürgős lenne!
Ha ezt mondta akkor menj át egy másikhoz. (mondanám hogy itt van emberem de ez messze van neked, itt csak bemész meg kijössz és kész)
Na ez nekem új,nem inkább csak egy kis zsozsót várt?Láttam én már 160 kilós hivatásos sofőrt.keresd meg az elsőfokú orvosi alkalmassági bizottságot,hátha ott több szerencséd lesz.
Rendelj valami Koaxosat...az jó
A T-nek tuti van arra hálója.
Ha nincs akkor passzív optika+ médiaconverter