Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kezelés? A túlsúly miatt?
csupasz adsl
Köcsög laptop szar fos nem lehet írni róla
Szasztokát a doki naplopók nem vagyok itt és már teleírtok 2 oldalt.
Na eladó a motorom nem enged át a doki mert 40kg túlsúllyal veszélyeztetett vagyok és most 1 rahedli kezelésre kell járnom.
Na egyenlőre ennyit a többit otthonról
Messze vagy, oda nem tudok
Tegyél hibabejelentést
Amúgy milyen neted van?
ADSL, Mikro, Mobil, Vagy Cable?
nagyon jó és nekem valami jó ajálat ?
Kábeltv és Internet szolgáltatónál dolgozom:D
és menyit kell perkálni ezért az atom netért
negyedét odadahatnád belöle
Nekem nincs ilyen gondom
http://www.speedtest.net/resul...
sziasztok skacok. reggelre kellett volna mennem ma melózni, 7-től 3-ig, de olyan kibaszott szarul voltam, hogy a lépcsőn alig bírtam egyedül lemenni. hívom a főnökasszonyt, nem veszi fel, hívogatom, de semmi. írok neki egy sms-t, hogy 1000 bocsánat, tudom, hogy nagyon kellenék meg be is akarok menni, de nem fogok tudni, mert annyira szarul vagyok, hogy a gyógyszert is anyám hozta fel nekem...(tudniillik tegnap megmondtam neki, hogy nagyon szarul vagyok, ezért is küldtek haza, hogy: - De aztán holnap itt legyél, addigra gyógyulj meg... reméltem, hogy így lesz, de előre szóltam, hogy nem hiszem, hogy be fogok tudni jönni...)

erre kapok egy olyan sms-t, hogy azt hitték megértettem mennyire fontos ma bemennem (állítólag jött valami főfasz ma) és hogy akkor ezentúl semmi jóra ne számítsak, meg ne legyen semmilyen kérésem, ha én így állok hozzájuk, stb. Szerintetek? ez így korrekt eljárás, nem? ... most keltem fel és nagyon gondolkozom, hogy felhívom őket és megmondom, hogy keressetek akkor más majmot...
és akkor még 5 Mbites papiron max de én akkármikor mértem még 1.5 fölé nem sikerült mérnem
itt van annyi kábel már az oszlopon ,hogy csoda ,hogy nem keverednek össze de akkármelyiknél érdeklödöm vagy ennyi vagy ennyi azt kész tököm tele van velük
mindenkinek!
Nekem 4990/hó az inviteles 2Mbites aljasság, bár ebből 2e Ft lebeszélhető lenne de nincs is vonalas telefon rátéve (mert nem kell és kész, a mobil bőven elég) Egy évet kellett aláírni hozzá.
Ha minden igaz akkor idehúzza a kábelét a Digi és mehet az invi a k.anyjába.
Hát sajnos! De a faszom tele van velük hogy van ilyen tőrvény ,hogy lemondod az egyik szolgáltatonál akkor 3 hoig nem köthetsz senkivel sem NEM ÉRTEM Vagy szolgáltattó váltás de akkor csöbörből vödörbe komolytalan banda
ezzel nem lehet tölcsérezni.
a torrentet mint + adatforgalmat horror áron leszámlázza neked
értem ! de akkor ez csak 2 GIGA korlátos nem ?
nem.
ez egy sim kártya.
előfizu 2 ,5 pénz / hó
volt olyan honap hogy 180-200 Giga közt tölcséreztem le
hát igen és korlátlan kék én a 2G letöltésel nem sokar megyek
szállitással 7500 pénz DE uj!