vakard a farka tovet a hatan.en mindig ezt csinalom asszony macskajaval.latnad az arcat,mikor radobben,h beszopta asszony tobbszor is lebaszott erte,de igy tudok egy kicsit visszafizetni a rohadt macseknak.rettenetesen hisztis
rosszul csinaltad en az egyik autos boltban vasarolni akartam.mondja,h 10.000Ft felett torzsvasarolit kapok.tok jo,akkor allitsuk ki es megrendelem a cuccot.igy is tortent (16.000Ft-ert rendeltem) amikor szoltak,h megjott a cucc,pofatlanul az orra ala toltam a kartyat.o meg rohadtul elfelejtette a dolgot,igy kaptam 10% kedvezmenyt
Nah hali , újra itt Már majdnem meg van a gép Szedhettem szét a karbit, újból, mert utólag jöttem rá,hogy fordítva állítottam rá az úszókra, magyarul, későn zártak még jó ,hogy előtte próbát csináltam, azt nem raktam fel a csonkokra Most,hogy állítottam rajta, az a bizonyos,tökig betekert csavar, most 3.1/4.en van és faszán indul. A szűrökre raktam külön vékony szivacsréteget kívülről. Gyertyaképet még nem tudok mondani, de közelse köpte szét őgy, inditózás közben mint múltkor. Hogy ettől javulni fog-e a gyertyakép nem tudom, de remélem.
Jaaah, és az a bitch hó még miiindiigg szakad... nem ,hogy menne keletre
na jó éjt srácok én megyek és nézem a "Miez falusi kolbász? nem ! Városi szalámi ! " Nagyon nagy film csak ajánlani tudom Sanyi biztosan örülne neki mert ő szereti az ilyeneket Segitség Felszarvaztak!
http://youtu.be/JbxX9XG7-pg
Vagy bedobom annak aki nem színpatikus
De a börtönös levelekhez is hozzá vagyok szokva a dezsvírektől
Jaaah, és az a bitch hó még miiindiigg szakad...