muszáj Utálom ha nem működik De ha jó,akkor meg azon agyalok mit szereljek rajta majd holnap kiderül minden, de szerintem ugyan ez lesz... kisebb főfuvi kéne...de..majd kiderül
Nah megvagyok. Reméljük. Majd holnap kiderül. Még egy szinkront ellenőrzők majd-nem-e elmentek. Ha most is fekete lesz,akkor cserélek fűfuvikat. Baromira meglepődtem, mert mocskos volt a karbi... pedig van fent szűrőm, tankot is pucoltam jó múltkor...
1,5 éve totálra törtem a vasat meg magamat is vele együtt régi forumosok láták milyenre de minden megvédett kivéve a farmer nadrág mert azt sikerült pont fel vennem
Én is sajnáltam eddig a kesztyüre de nemrég kaptam egy kis pofont az Úrtól,meg egy ütés az aszfalton és most olyan pozicióba billent az agyam hogy elhiszem aki azt mondta annyit ér a kezed amannyit szánsz rá(meg a fejed amilyen sisakot húzol rá)stb.
Természetesen ez nem feltétlenül azt jelenti hogy egy olcsóbb cucc nem ér annyit védelmileg,de ami többe kerül az álltalában jobb(nem mindig )
Na jól van mlas, gondolod, hogy havi 60,000-ből 30 ezres kesztyűt fogok venni...nézek valami alig használtat itt az aprón 5 ezerért ami azért külsőre is meg belsőre is megfelelő.
Miben nem gondolkoztok, eszem-faxom megáll A 400 Ft-os benzin miatt meg csoportosan fekve sírtok
Ennek is trendinek kell lennie? Mert hasonlót a Shoxban 6ér vettem... arra az évi 2000 km-re nekem elég lesz egy darabig.
http://www.shox.hu/term%C3%A9k...
Természetesen ez nem feltétlenül azt jelenti hogy egy olcsóbb cucc nem ér annyit védelmileg,de ami többe kerül az álltalában jobb(nem mindig
Ennek is trendinek kell lennie? Mert hasonlót a Shoxban 6ér vettem... arra az évi 2000 km-re nekem elég lesz egy darabig.
Még ez tetszett