Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb reggelt. . .
Jó reggelt !
Jó reggelt,az én Shox Knight kesztyűm 9000-be került,és az már karbon-kevlár szövetes.Annál jobb nem kell.
http://www.shox.hu/term%C3%A9k...
Jó reggelt most fejeztük be
Nah jólvan. Megyek, holnap suli,aztán koránkelés...szegény simsont meg kint hagytam na m1, jó éjt
muszáj Utálom ha nem működik De ha jó,akkor meg azon agyalok mit szereljek rajta majd holnap kiderül minden, de szerintem ugyan ez lesz... kisebb főfuvi kéne...de..majd kiderül
Eddig szereltél te beteg vagy . . .
Nah megvagyok. Reméljük. Majd holnap kiderül. Még egy szinkront ellenőrzők majd-nem-e elmentek. Ha most is fekete lesz,akkor cserélek fűfuvikat. Baromira meglepődtem, mert mocskos volt a karbi... pedig van fent szűrőm, tankot is pucoltam jó múltkor...
Farmeres sztorikat én is sokat hallottam...
nálam jól vizsgáztak az olcsó áruk igaz minden kiszakadt de megvédett csak a farmer nem
1,5 éve totálra törtem a vasat meg magamat is vele együtt régi forumosok láták milyenre de minden megvédett kivéve a farmer nadrág mert azt sikerült pont fel vennem
Abba legalább úgy nézel ki mint 1 testépítő nem is kekeckednek veled mi?
Én is sajnáltam eddig a kesztyüre de nemrég kaptam egy kis pofont az Úrtól,meg egy ütés az aszfalton és most olyan pozicióba billent az agyam hogy elhiszem aki azt mondta annyit ér a kezed amannyit szánsz rá(meg a fejed amilyen sisakot húzol rá)stb.
Természetesen ez nem feltétlenül azt jelenti hogy egy olcsóbb cucc nem ér annyit védelmileg,de ami többe kerül az álltalában jobb(nem mindig )
Jó éjt
én meg megyek és nézek valami filmet jó éjszakát!
Nekem 18 pénz volt a protektoringem, de imádom is és nagyon király. Nacim is pöpec, kivehetőbéléses, összezipzárazható a kabáttal ami szintén király!
nekem a 7 ropis gerincproti is megfelelt meg a 4 ropis keszetyű
Tényleg megyek mert 4.25-kor csörög,oszt most nagyon kell a mozdony nincs megállás melóba.
Ha 500 lesz is megtankolom ha nem eszek is
Na jól van mlas, gondolod, hogy havi 60,000-ből 30 ezres kesztyűt fogok venni...nézek valami alig használtat itt az aprón 5 ezerért ami azért külsőre is meg belsőre is megfelelő.
Úúú...ez sem csúnya. sok ilyen színválasztású kesztyűt láttam már, de ennek a szabásmintája modern és ez bejövős
Miben nem gondolkoztok, eszem-faxom megáll A 400 Ft-os benzin miatt meg csoportosan fekve sírtok
Ennek is trendinek kell lennie? Mert hasonlót a Shoxban 6ér vettem... arra az évi 2000 km-re nekem elég lesz egy darabig.
Ez is jó csak nem perforált én meg mindenképp olyat akartam.
Még ez tetszett