Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

, ez lemaradt
Persze, hogy nem beszéltél. . . .

Nem beszéltem a mikrofossal hogy a Thomas miatt ne jöjjön ki

. .
Gondolom ki jön boxon is. . .
Legalább van perspektívád

Egyébként mért nem azt csinálod, amihez értesz?
Felénk van egy öreg muksó, eleinte füvet/sövényt nyírt erre a kertvárosban, pár ezresé. Szépen csinálta, sokan hívták. 2-3 év alatt oda jutott, hogy 2 embere van, 2 kocsija, az egész városrészben ő csinálja a doktor&ügyvéd urak alantas kerti melóit, számításaim alapján 0.5M-t szed be havonta (persze szla nélkül)
Ezt csak azért írtam, hogy MINDIG van lehetőség.
Az a baj, hogy ahhoz hogy annyit erősítsek a gépen ami ennek a max grafos futtatásához kell majd, az nem 20 ezer forint...na de majd meglátjuk, ki tudja, lehet addig megnyerem a lottót
Alaplap proci vga táp
nekem is
Gyorsan nyomok is 1et a bfbc2 őn
ÁÁÁÁÁÁÁ upgradelni kell a gépemet
Asssztakurva milyen lesz ez a Battlefield 3! KÖTELEZŐ VIDI!

http://youtu.be/EFj8blswNz0
Sebaj, egy ilyenre lehet beruházok ha végre motorra tudok ülni - és még működni is fog.
Csak feketében,de nekem megy a motorhoz.
Jó reggelt Ábrus barátom töröld csak ki a csipát hogy jobban láss.
link
1perc 31mp
Mekkora
Te Gyula, ez király. Fehérbe nincsen?
Szasztok de jóó volt 10-ig aludni végre, rámfért. Ádibádi, a 100-at akkor kapnám meg kb. itt, ha minden nap benn lennék a hónapba minimum 8 és fél órát és mindig úgy jönne ki, hogy zárnék (esti pótlék), plusz emellé megnyerném a legtöbbet dolgozó/legtöbbet tudó alkalmazott bónuszt, és én lennék drive-on amikor jön a CMS(titkos vendég, aki havi 1-2x jön és mindent ellenőriz, amit utána %-osan értékel) akinél 100%-ot teljesítenék. Akkor talán meglenne a 100...
jó reggelt!

a drága cuccokhoz szólva:

én idén új bukót akartam venni, nem vettem, helyette lett új első gumi a Golfira és az xj -re is.
kesztyűm kb 5-6 éves.. de amíg nem lóg ki az ujjam belőle nem lesz új..

de álmodozni azért lehet
pedig ha lenne pénzem, micsoda kesztyűt vennék.. Te... nem úgy volt, hogy azért a 100 legalább meglesz?
Velem nagylelkűek voltak amikor vettem a csizmát, mert adtak hozzá ajándékba egy bőrápoló krémet. Külön felhívták a figyelmem hogy szilikonos, én erre felhívtam a figyelmüket hogy ennyi pénzért egy kartonnal kéne adniuk.