Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Robertgida látott motoron, sőt a saját motorján is látott már.
Még 1 ilyen kép és megfejellek mint kezdő hering a stéget. . .
Határozottan jól állunk
Köszi.
Itt gyönyörűen süt a nap 1000fok meleg van.
Bóóóóóóóóóóóóóóóóóóóódog Tamás napot.
Itt leszakadt az ég tegnap 6cm hó.
Mé bökdösöl bántottalak én téged. . .
Az illető tudja kiről beszélek. Visszaböktelek
De vagyunk Csak én suliban...
ÁÁÁÁÁÁÁ kihalás van mi van veletek ilyen nem volt már 8ó és senki
Jó reggelt. BOLDOG NÉVNAPOT THOMAS TESTVÉREM! . . .
Meg a többi Tamás nevű fórumtársamnak is.
Értem. Hát mikor megvettem mondták,hogy lassan olajcserés a téma. eddig 300km.tert mentem vele ( ... ) De lehet,hogy jobb is. A viszkozitását néztem, azzal a tipikus újj összeérint témával...hát, majdnem,hogy semmi. Jah, meg korom fekete az egész, ami gondolom normális, hogy megbizonyosodjak,nincs-e bármilyen fém dolog benne, mágnest belenyomtam, de hála isten negativ a dolog,nincs semmi olyan.
Lehet hogy alapban valami 5W-s szintetikus olaj volt.(az újonnan is hígabb)
Tömör válasz Kösz Lehet lötyögtetni fa..án a dunsztosüvegbe
Nem normális.
Nah hali. Újra itthon Leengedtem a motorból az olajat, mivel szombaton nem találtam meg Gödöllőn azt a boltot amit akartam, ezért holnap veszek olajat,meg olajszűrőt. Ha jól sejtem, kb 2-3dl-vel több kell majd bele,mintha nem cseréltem volna szűrőt. (?) Amúgy mennyire normális az ,hogy majdnem,hogy vízhez közeli állaga van? Még a végén ez lesz a kokszosodás gondja, hogy baromi hig fos,azt valamennyi feljutott, bár nem füstölt Azt,volt valakinél valami a hétvégén?
kösszikécske Sok munka fekszik benne .De ezt nem kell mondani neked sem mert tudod nagyon jól
Köszönöm ,akkor jól tudtam .
Nagyon szép a motorod!
mert lehet nem is fát szedet ,
Pontosan
Jó estét!
Hozzáértök!Ugye az én motoromba(91' EXUP1000)
DR8ESL gyertya kell?
Összeszedett pár gallyat, és hogy kivan.. nem is motoros az ilyen.

Tényleg, látta már valaki motoron?
draga telefonba nem tennem bele.hallottam mar olyat egy mobilostol,h tonkrevagta a telefont.2-3000-ert mar fuggetlenitenek telefont.inkabb azt ajanlom.
puhapöcsü vagy
Noo, hát én határozottan elfáradtam a mai napba.
Biztos a friss erdei levegő teszi. Azt nem hiszem, hogy az a megmozgatott 4 tonna fa lenne az oka. . .
Jó éjt !