Jólesett MOTOROZNI! átlag sebesség-80Kh .Ennyit tud ,nincs tuningolva.55810km van benne egszer fúrt,1982-es darab ,víz hűtéses ,elektronikus gyújtás, kompresszió nélkül került hozzám.
Sziasztok.Látom autókról beszélgettek,nekem Opel Vectrám volt.
1994-es C16NZ 1,6-os.7 évig hajtottam megbízható Magyarországi
forgalomba helyezésű,nem rohadt mint a kintről behozottak,ide volt gyártva.Nem mindegy hova gyártják.
CR8E volt benne.De van a Bárdinál mind a 2-ő.
Azt veszem meg ami benne volt,
A jó idő miatt elővettem az RD-80-nat, motoroztam úgy 60 Km-ert.
Jólesett!
de azért az sem mindegy hogy melyikhez mennyi az alkatrész! de te tudod.nekem van egy 18 éves vectrám és azon is most kezd előjönni a rozsda a sárvédőívnél meg a küszöbnél de mondjuk én ezért nem fogom eladni.
igen elő fog,csak nem mind1,mikor. a hyundai rendkívül erős, strapabíró motorral született. de a korrózióvédelmük egyenlő a ford T- modellével. a mitshu colt motorját kapta meg. egy bmw vagy vw még akkor is autó lesz,amikor ez már totál szétrohad.és a gond,h nem az alváz,v a küszöb rozsdál,hanem a keréívek.
a szavazásról már tudok! az autódat viszont nem értem miért szeretnéd eladni. ha veszel egy másikat és ha jól tudom valami használtat szeretnél azon is elő fog jönni a rozsda de te tudod.legyen szerencséd!
1994-es C16NZ 1,6-os.7 évig hajtottam megbízható Magyarországi
forgalomba helyezésű,nem rohadt mint a kintről behozottak,ide volt gyártva.Nem mindegy hova gyártják.
Azt veszem meg ami benne volt,
A jó idő miatt elővettem az RD-80-nat, motoroztam úgy 60 Km-ert.
Jólesett!
Mentem melóba.