Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jólesett MOTOROZNI! átlag sebesség-80Kh .Ennyit tud ,nincs tuningolva.55810km van benne egszer fúrt,1982-es darab ,víz hűtéses ,elektronikus gyújtás, kompresszió nélkül került hozzám.
. . . . .
Pedig azt írtad jólesett akkor nem is esett
Itt sem esik,csak erőse fúj a szél.Rálehet feküdni.
Érdekesség követni lehet a mozdonyokat guugliban. Ezeket (MFB) barkácsolom néha, főként a szenzorokat, meg az akkut.
Sziasztok.Látom autókról beszélgettek,nekem Opel Vectrám volt.
1994-es C16NZ 1,6-os.7 évig hajtottam megbízható Magyarországi
forgalomba helyezésű,nem rohadt mint a kintről behozottak,ide volt gyártva.Nem mindegy hova gyártják.
Itt nem esett napos idő volt.
CR8E volt benne.De van a Bárdinál mind a 2-ő.
Azt veszem meg ami benne volt,
A jó idő miatt elővettem az RD-80-nat, motoroztam úgy 60 Km-ert.
Jólesett!
Szasztok zsiványok.
ha meg 8 éveset, akkor van még 2 éved addig
ezert akarok fiatalabbat
de ha az ember 10 évnél idősebb autót vesz utána már akár mikor kijöhet rajta a rozsda.
az enyém is volt már javítva szinte mindenhol de még az előző tulajnál.ha ez az autó mesélni tudna... csóri öreg csak a bal oldalát nem törte meg.
pont erről beszélek!18 éves,és most jön ki rajta a dolog.az enyém 15 éves és már volt javítva!
de azért az sem mindegy hogy melyikhez mennyi az alkatrész! de te tudod.nekem van egy 18 éves vectrám és azon is most kezd előjönni a rozsda a sárvédőívnél meg a küszöbnél de mondjuk én ezért nem fogom eladni.
ábrus könyörgöm,konkrétumot!
Naív lélek.
Mentem melóba.
igen elő fog,csak nem mind1,mikor. a hyundai rendkívül erős, strapabíró motorral született. de a korrózióvédelmük egyenlő a ford T- modellével. a mitshu colt motorját kapta meg. egy bmw vagy vw még akkor is autó lesz,amikor ez már totál szétrohad.és a gond,h nem az alváz,v a küszöb rozsdál,hanem a keréívek.
a szavazásról már tudok! az autódat viszont nem értem miért szeretnéd eladni. ha veszel egy másikat és ha jól tudom valami használtat szeretnél azon is elő fog jönni a rozsda de te tudod.legyen szerencséd!
akkor nem értem az ékezetes megjegyzést
Most nem, laposról.
telefonról nyomod?
üdv mindenkinek! mi helyzet?
Ezért nincs sok barátom?