Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóba. Nem tudok annyit írni, főleg ékezettel.
veled mizu?mit csinaltal a dzsigolok kozott?honnan veszed ezeket a melokat,es miert hagytad abba?
kedvesseged hatartalan
Megelőztél.
Mit vettél kisfiú?
Na meggyüttem. Királyságosság a tatyó, meg is vettük. A kesztyű valóban nagyon gáz, azt ott hagytam. Meglepően sok volt még minden motorosból. A bukó is pöpec, ha nem lenne meg a caberg, lehet megvettem volna. Az esőruckó se volt rossz, csak én annyit nem megyek esőbe, hogy ennyit kiadjak érte... majd ha végeztem a dolgommal, dobok fel képet a tatyóról, tényleg királyos!
Ez kretén számteches szokás, majd kinövöd.
jól imádkoztál, köszi
soha nem irok ekezetet.igy gyorsabban gepelek.tudod te mennyi idombe kerult,mire a hirdetest is megirtam ekezettel?
Rajtam ne múljon!
Ekezet nincs?
azon nyomtam.kocsmaban felreszgen megneztem az e-mailjaimat,es lattam,h erdeklodtek.na mondom ok,holnap valaszolunk neki most mar lapitopirol.
hianyzik onnan az enyem
Sza. Telóról nyomod?
tajekoztatasul kozlom,h feladas utan 6 oraval mar megjelent az elso erdeklodo.egy fiatal srac,akinek nagyon bejon
most miert?
en nem neztem.en hatkor leleptem inni,es hajnali egy korul hazatantorogtam.de legalabb megtudtam,h ha egy reszeg elesik a szekkel hintazas kozben,az nem faj.ja es 4 sorosrekeszben valo kapaszkodas nem eletbiztositas.+ tilos a biliardasztalra rakni apiat,mert nyomot hagy.meg ha megolel egy nagymellu no,akkor erdekes pozban tudod viszonozni,mert elnyom magadtol.
egyik se en voltam,en csak lattam ezeket
semmi kulonos.volt egy szavazas,fzr vs mahiszti, en meg meghirdettem az autom.nehany motor beindult,nehany nem.kb ennyi
cr8e es cr9e kozott szoktak valtogatni,idojarasnak megfeleloen.asszem a teli a cr8e.
Meg a lidlis esőruha és a kommunikációs szett is tök jó!
ÉLJEN a LITI!
Egyébként Mindenkinek
sziasztok a lidlis gerincvédö istökjó.
csak egy lidlitek van?

szia ábrus

ja és jó reggelt mindenkinek
mindenkinek!
Reggelt hamarosan kimegyek a lidlibe, imádkozom, hogy legyen még táska. Meg azért azt a kesztyűt is meglesem, hátha nem olyan gáz.