Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbálkozz a beállításokkal, kérdezz, itt bizti tud valamelyikünk segíteni. Az enyémnek nem volt nagy baja, mégis használhatatlan volt. Egy pár tömítés és gumicső cserével, rengeteg beállítással csoda lett
Azért írtam,hogy egyből... Nekem is annyi volt a legelső... aztán jött a blokk csere...stb......XD Most már csak...
Súbertűk alatt is kalibrált fúvókák vannak.
Fúvókázni is lehet,de az hosszadalmasabb játék.
A fúvókákon van a szerelőm is ,de a légbeszívók is nagyobbak, sok a levegő is.
Ha nem tudod beállítani,akkor viszont karbisorcsere.
Milyen egy kilót? Hármat!
és ha kisebb fúvókát raksz be?
Súbertűket tedd lejjebb,van rajtuk öt szint,lehet próbálkozni,és még ott van az úszószint is,azt is ellenőrizd,lehet túl magas.
Ja Sanyibácsi még ennyit se mint én
Köszi! A karbisor nem is hasonlít ! Az enyém műanyag fedeles a membránnál!
olaj olajszűrő 12e, kuplung felújító 7e, fékfolyadék 1e, kuplung folyadék1e, 2 pár teló szimering 5e, telóolaj 1,7e, és később 1 generátor 15e.
Az ok, de itt hol van telszám? Vagy email cím?
Jah tényleg... Jó,azt hozzáteszem a 750esemre nekem se kelet, bár nem is akartam volna.
Hát azt ne is... amúgy meg...höhh
Sanyibácsi
Én ha a luxust nem számolom és az átírást
ja, meg ez basszusgitár
Komolyan mondom... áhh.. volt itt olyan aki megvette a fizijét és nem költött egyből rá egy kilót? De ktiartás opti, egyszer kell megcsinálni és isten a gép...
Szia opti...hát szomorúan hallom, hogy Nálad se kezdődik épp zökkenőmentesen a kis rizsrakéta élete itt egy oldal, bár tudom, hogy 3LN a Tiéd is, de azért lesd meg:

FZR 250 alkatrészek jó áron
szerintem innét van ez a téma, kicsit felgyorsítva
http://youtu.be/q61hAhlBjEo
Sziasztok! Meglett a hengerfejezés! De meghúzatta a szerelő és megint koromzárlatos lett mind a 4 gyertya!? Azt mondja hogy a karbisor nem rávaló sok a kaja.Magas fordulat szám után alapjáraton lefullad,vissza indul de már nem megy minden henger! Valószínűleg 1- 400-as karbisor van rajta mert a szűrőház csonkok kisebbek.Mit szóltok?
Tudom, olvasom a helpdeskeken, hogy megy, de ugyi mindenki winfoson hajcsa. Linuxban valami az user jogokkal baxkódik, most bújom a helpeket.
Amúgy platform független, OSX-n, Win, Linuxon is kell mennie.
nálam műxik, csak utána linkeltem hogy kipróbáltam
már hallottam ezt valahol
de nem egészen így